Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Αλλαγές στο ΠΔ για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις

Νέο τοπίο στις μεταθέσεις δασκάλων και καθηγητών  Συνάντηση Γραμματέα του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Νικηφόρου με μέλη ομάδας εργασίας για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.
Όπως είχε συμφωνηθεί στην τελευταία συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο Γραμματέας του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Νικηφόρος συναντήθηκε χθες Τρίτη στο Υπουργείο με μέλη της ομάδας εργασίας που επεξεργάζεται το σχέδιο ΠΔ για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.
Στη συνάντηση εκφράστηκαν οι επιφυλάξεις μας για την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης ρύθμισης,
δεδομένου ότι το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο είναι επαρκές και μπορεί να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα προκύψουν. Επίσης επισημάνθηκαν οι συγκεκριμένες διατάξεις του σχεδίου ΠΔ που δημιουργούν αντί να λύνουν προβλήματα αλλά και το καθιστούν ανεφάρμοστο.
Επισημαίνουμε ότι δεν συζητούμε ούτε πρόκειται να συζητήσουμε για απολύσεις εκπαιδευτικών, αν και εφόσον τεθεί τέτοιο θέμα. Όσοι επισκέπτονται αυτές τις ημέρες τα σχολεία και «διαβεβαιώνουν» τους συναδέλφους τους ότι επίκεινται μαζικές απολύσεις στο χώρο της εκπαίδευσης οφείλουν, αν μη τι άλλο, να το τεκμηριώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου