Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς χτυπιέται με το Νέο Ελληνκό Παρακράτος

Τελικά ο Σαμαράς φαίνεται πιο μάγκας απο όσο περίμενα. Χτυπιέται με το παρακράτος ακόμη και χωρίς τη στήριξη των συγκυβερνώντων.

Το παρακράτος εξελίχθηκε σε κάτι διαφορετικό από εκείνο που ήταν επί εποχής παλατιού, ή χούντας.
Είναι σήμερα ένα εξωθεσμικό δίκτυο λήψης αποφάσεων προς τη γενική κατεύθυνση απομύζισης της κοινωνίας για μια τεράστια πλέον μειοψηφία βολεμένων, χωμένων αναξιοκρατικά στους μηχανισμούς του κράτους.

Ως επί τω πλείστον κομματάνθρωποι, που χρησιμοποίησαν τα πολιτικά κόμματα της μεταπολίτευσης
σαν βατήρες για να διεκδικήσουν και να λάβουν αντάλλαγμα πρόσοδο και υλικές απολαβές που δεν θα μπορουσαν να λαβουν σε μια ελεύθεση οικονομία, από τους τότε κυβερνώντες εις αντάλλαγμα για να τους συντηρούν στην εξουσία! Οι "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου! Το Νέο Ελληνικό Παρακράτος! Άπλυτοι, απόφοιτοι δημοτικού, αργόμισθοι με μισθούς δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως από τους φόρους ΜΑΣ!

Αυτούς χτύπησε ο Σαμαράς. Τα ρέστα περί ενημέρωσης τα αναγάγω σε αντανακλαστικά και παραπληροφόρηση του ίδιου του παρακράτους, όπου κόστιζε η ΚΡΑΤΙΚΗ ενημέρωση όσο ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης ΜΑΖΙ!

Αν τελικά το παρακράτος σπρώξει τη χώρα σε εκλογές νομίζοντας ότι εκβιάζει με καταστροφή της κοινωνίας, στοιχηματίζω πως ο Σαμαράς θα πάρει αυτοδυναμία.

Σημειώστε τα λόγια μου. 15/6/2013

Αγης Βερούτης
https://www.facebook.com/a.veroutis/posts/10200783777253202

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου