Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Τι τους ψεκάζουν εκεί στη ΔΗΜΑΡ;

Τι τους ψεκάζουν εκεί στη ΔΗΜΑΡ; Με μια απαράδεκτη συνέντευξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών", η υφυπουργός Σκοπούλη, που στην εώς τώρα θητεία της έχει αναλωθεί μόνο σε κριτικές και τίποτα άλλο, επιτέθηκε για μια ακόμη φορά όχι μόνο στην ηγεσία του υπουργείου αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό, ενώ ούτε λίγο , ούτε πολύ είπε στον Κουβέλη να βρεί εκείνος το ...πόμολο.

Τα επίμαχα αποσπάσματα:

"Δεν ξέρω αν υπάρχει σαφής πολιτική βούληση από το υπουργείο. Η αντιμετώπιση είναι άρπα-κόλλα. Δεν υπάρχει η αντίληψη ότι υπηρετούμε ένα σύστημα. Δεν μπορείς έτσι να κρατήσεις ένα σύστημα.
Εκτός αν δεν το θες. Θες να το διαλύσεις"

Για τον τσακωμό της με τον πρωθυπουργό στο υπουργικό είπε τα εξής:

"Σιγά μην στενοχωριέται ο Σαμαράς με τέτοια πράγματα. Μου είπε γιατι δεν τον ενημέρωσα νωρίτερα. Τι να κάνω; Να σηκώσω το τηλέφωνο ενώ ο πρωθυπουργός είναι με την Τρόικα μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας και να του πω δεν έχουμε εμβόλια. {...} Ο Υπουργός Υγείας δεν τα λέει αυτά γιατί προφανώς δεν τα θεωρεί σημαντικά ή ενδιφέρεται για άλλα πράγματα"

Η διορισμένη από την κυβέρνηση υφυπουργός επιτίθεται και στον Κουβέλη:

"Moυ λέει βλέπεις μια πόρτα και παίρνεις φόρα και πας και την σπας αντί να ψάξεις το πόμολο. Να βρει αυτός το πόμολο"

Η Σκοπούλη ουσιαστικά θέτει τον εαυτό της εκτός κυβέρνησης λέγοντας σε άλλο σημείο:

"Αμα δεν με θέλουν τόσο πολύ δεν αξίζει τον κόπο. Ήρθα για να κάνω δουλειά. Διαφορετικά να σηκωθώ να φύγω"

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr η συνέντευξη αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και θεωρείται ακόμα και θέμα ωρών η απομάκρυνση της από το κυβερνητικό σχήμα...

Και πολύ άργησε...

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου