Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Όλα τα… μπουμπούκια του Άκη, δίπλα στον Αλέξη!

xorafas-akhs-syrizaΣτην πολιτική του διαδρομή ο Ακης Τσοχατζόπουλος είχε δύο στενούς συνεργάτες: Τον Γιάννη Σμπώκο που είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και κατηγορούμενος για τις μίζες των εξοπλιστικών και τον Αντώνη Κοτσακα, ο οποίος αφού έμεινε… ορφανός μετά την προφυλάκιση του πολιτικού του μέντορα βρήκε πολιτική στέγη στη Κουμουνδούρου.
Η μεταγραφή του Αντώνη Κοτσακα έγινε πριν τις εκλογές αλλά στη Κουμουνδούρου τον έκρυβαν για να μην εκτεθούν. Εξάλλου εκτός απ’ τον Αντώνη Κοτσακα απέκτησαν και δύο ακόμα απ’ τα πρωτοπαλλήκαρα του Ακη.
Το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Κοτσακάς βγήκε στο προσκήνιο έχοντας αποκτήσει νευραλγικό ρόλο ως συγκεντρωσιάρχης του Αλέξη Τσίπρα.
Ενα ακόμα πρόσωπο που έπαιξε κρίσιμο ρόλο στα εξοπλιστικά προγράμματα στο διάστημα κατά το
οποίο ο Ακης Τσοχατζόπουλος ήταν υπουργός Αμύνης είναι ο Βαγγέλης Χωραφάς.
Οπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή ο εν λόγω κύριος έχει αναλάβει να οργανώσει τον τομέα Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει και τις προτεραιότητες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Πάντως στην περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια στη Κουμουνδούρου μπορούν να επιστρατεύουν και την υπόλοιπη ομάδα.
Εννοώ τον Ακη και τον Σμπώκο που έχουν απεριόριστο χρόνο για μελέτες και προγράμματα και έχουν αποκτήσει ειδίκευση σε υποβρύχια, πυραύλους και άλλα οπλικά συστήματα.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου