Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"Θα είμαι παρών στο συνέδριο της Ν.Δ."

psomVastN2 600 375 -1520156781Επανεκκίνηση της παράταξης χαρακτήρισε το συνέδριο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
 Ενόψει της διεξαγωγής του 9ου τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το 9ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να λειτουργήσει ως καταλύτης για την επανεκκίνηση της παράταξης μας και να σηματοδοτήσει την επιστροφή της στην κοινωνία.
Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται, πρέπει να βγούμε και πάλι στο δρόμο, να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες, να τους πείσουμε πως η σωτηρία της Πατρίδας περνά μεν μέσα από συμπληγάδες, πλην όμως, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς οι ίδιοι.
Στο Συνέδριο παράλληλα καλούμαστε να διορθώσουμε τα λάθη μας, μικρά και μεγάλα, τις αδικίες,
να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να κατανοήσει η ηγεσία πως απαιτείται περισσότερη αξιοκρατία και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων, πως επιβάλλεται η ενεργοποίηση ικανών στελεχών που δοκιμάστηκαν και πέτυχαν στο παρελθόν, πως είναι απαραίτητη η εφαρμογή φιλολαϊκών πολιτικών, γιατί ο κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης είναι περισσότερο ορατός από ποτέ.
Στη Νέα Δημοκρατία κάποιοι πρέπει να αντιληφθούν πως ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε τόσο μεγάλη διαρροή δεξιών ψήφων. Όσοι εφησυχάζουν με τις δημοσκοπήσεις, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Και εδώ ακριβώς εντοπίζεται η ιστορική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά: Να συσπειρώσει, να απευθύνει σάλπισμα ενότητας της μεγάλης οικογένειας της Κεντροδεξιάς. Για τη συγκρότηση ενός ισχυρού, πατριωτικού, κεντροδεξιού τόξου. Αθροίζοντας και αξιοποιώντας τις δυνάμεις στελεχών που για διάφορους λόγους είχαν απομακρυνθεί από την παράταξη που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μέσα από τις διεργασίες του Συνεδρίου αυτού, μπορεί και πρέπει να κερδίσει πόντους. Να κερδίσει άμεσα την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, των ψηφοφόρων που πριν ένα χρόνο τίμησαν τη Νέα Δημοκρατία, σε μια εκλογική μάχη που συμμετείχα ενεργά ως ¨αρχιστράτηγος¨ στη βόρεια Ελλάδα και δεν το μετανιώνω.
Η σωτηρία της Πατρίδας, αλλά προπάντων των πολιτών, είναι ο κοινός στόχος όλων. Στο 9ο συνέδριο της ΝΔ θα είμαι παρών, προβληματισμένος και ανήσυχος για το αύριο» (parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου