Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέες βαρυσήμαντες δηλώσεις του Κρίτωνα...


Νέες βαρυσήμαντες δηλώσεις του Κρίτωνα... Εκτός από γιος της Μαρίας Αρσένη, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και στενοτάτης φίλης της μαμάς του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτας Παπανδρέου, η οποία και του ζήτησε να το «τακτοποιήσει» το παιδί, ο Κρίτων Αρσένης δεν είχε μέχρι πέρυσι άλλο λόγο να είναι γνωστός. Η ευκαιρία να καταξιωθεί τον κόσμο της πολιτικής ήρθε τον περασμένο Νοέμβριο με την ανεκδιήγητη ανακοίνωση που εξέδωσε υπέρ των κητών του Ιονίου. Και επειδή ουδείς τον εξέλεξε (εκτός ίσως από τα κήτη και τον ΓΑΠ που τον έβαλε στην 8η θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ) στην ακριβοπληρωμένη θέση που κατέχει
σήμερα (από την οποία δεν είχε την τσίπα να παραιτηθεί όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από «αυτό το ΠΑΣΟΚ»), ο επονομαζόμενος στην Ευρωβουλή και Ταρζάν των Βρυξελλών (λόγω της πλούσιας χαίτης του), παρεμβαίνει τώρα όλο και συχνότερα στα πολιτικά πράγματα μπας και συγκινήσει το διπλανό μαγαζί που έχει μαζέψει όλα τα ρετάλια του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.

Με τη σημερινή του ανακοίνωση μάλιστα ο νεαρός Κρίτων λέει ότι «όποιος πραγματικά διαφωνεί με το κλείσιμο της ΕΡΤ, πρέπει άμεσα να καταρρίψει την πρόταση νομοθετικού περιεχομένου με την ψήφο του στην Βουλή». Και συμπληρώνει με αυστηρό ύφος ο πολιτικός ανήρ: «Κανείς να μην κρυφθεί πίσω από την απόφαση του ΣτΕ για αναστολή του κλεισίματος της ΕΡΤ. Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου πρέπει να ακυρωθεί άμεσα στη Βουλή». Πέντε χρόνια στις Βρυξέλλες είναι λίγα, πολύ λίγα, για να κάνει όλα όσα ετάχθη υπέρ των κινημάτων των πολιτών «που παλεύουν ανυπεράσπιστα απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία είναι αποφασισμένη να καταστείλει οποιαδήποτε αντίδραση». Με δηλώσεις αυτού του ύφους μπορεί και να εξασφαλίσει άλλη μια πενταετία στους διαδρόμους των Βρυξελλών που ισούται με αν μύριο ευρώπουλα, αν δεν κάνουμε λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου