Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Επίδειξη τσαμπουκά μέρα και νύχτα απο τα φαντάσματα της "Δέλτα '' και όχι μόνο ! (φώτο)

Μετα το πέρας της ασκήσεως του Πυρπολητή  4/13 που διεξήχθη για πρώτη φορά με συναγερμό την νύχτα και άγνωστο προορισμό απεδείχθη ότι η άμεση αντίδραση αποτελεί καθημερινότητα στις Ειδικές Δυνάμεις της Ταχείας αντίδρασης !

Ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε και έδωσε το δικαίωμα σε όλους εμάς  που παρακολουθο΄θμε απο κοντά τις ειδικές ασκήσεις και προσπαθούμε να διαβάσουμε το κάτι παραπάνω και πέρα από το τυπικό, να μεταφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας αλλά και υπερηφάνειας !
Πρόσφατα σε Τούρκικη άσκηση με την επωνυμία θαλασσόλυκος 13  διεξήχθη ημέρα βέβαια η άσκηση κατάληψης εχθρικού πολεμικού πλοίου από Ειδικές Δυνάμεις που οι Τούρκοι θέλουν να επανδρώσουν την κάθε φρεγάτα !
Η Δύναμις Δέλτα είχε εκτελέσει την ίδια άσκηση πριν από ένα χρόνο με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να λέμε ότι οι Τούρκοι μας αντιγράφουν στις ασκήσεις αλλά και να προσπαθούν να μας φτάσουν !
Σίγουρα το πρώτο και το μόνο  που πρέπει να λύσουμε άμεσα είναι  η αντικατάσταση  των απωλειών αλλά και να δώσουμε τα μέσα (ανταλακτικά και οπλισμό )σε αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν απλά τη δουλειά τους... και με την τελευταία άσκηση απέδειξαν ότι είναι οι Τσαμπουκάδες του Αιγαίου χωρίς καμιά υπερβολή !..
Είναι οι άνθρωποι που δίκαια κάποιοι τους έλεγαν φαντάσματα και απέδειξαν οτι μπορούν  να επιχειρούν παντού και με όλες τις συνθήκες !
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου