Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Βίντεο-ΝΔ: Και ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε για «οπλισμένους μπάτσους»


Η ΝΔ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εκτός του κ. Βούτση που αποκάλεσε "μπάτσους" τους Έλληνες αστυνομικούς και ο Αλέκος Καλύβης που είναι μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται κυρίως στα ΜΑΤ.


Επίσης η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου και ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι "μετά δεν θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες, ούτε η καταστολή, ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο".

"Ευχόμαστε έστω και τώρα να συνετιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ", καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Το βίντεο χρονολογείται από τον καιρό που ο νυν επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ήταν υποψήφιος για
την προεδρία του Συνασπισμού και η συνέντευξη δόθηκε στο μπλογκ "Μετά την εφημερίδα".

Μιλώντας για τα επεισόδια στο Παρίσι και για τις κάμερες στους δρόμους, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μετά δεν θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες, ούτε η καταστολή ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία και σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο".

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ιδίου του κ. Αλ. Τσίπρα, που έχει αποκαλέσει τους αστυνομικούς "μπάτσους", εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Μετά τον κ. Βούτση, που αποκάλεσε "μπάτσους" τους Έλληνες αστυνομικούς, ήρθε και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Καλύβης να “διευκρινίσει” ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται κυρίως στα ΜΑΤ...

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποδοκιμάσει τα στελέχη του, μια που και ο ίδιος θεωρεί τους αστυνομικούς "μπάτσους"!

Και για του λόγου το αληθές: http://www.veoh.com/watch/v2650414G8Zp3mn6

(χρόνος: 59:07, ON CAMERA Αλ. Τσίπρας "Μετά δε θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες ούτε η καταστολή ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο").

Ευχόμαστε, έστω και τώρα, να συνετιστούν στο ΣΥΡΙΖΑ".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου