Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τα πάντα όλα: Αλέφαντος εναντίον Τσίπρα...

Οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ πάντως έχουν πρόγραμμα; Να μας πει ο Τσίπρας τι θα κάνει! Πες μας ρε Τσίπρα την αλήθεια και άσε τα παραμύθια, Αλέφαντος μιλάει. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πέσανε στα 900 ευρώ από τα 1.400, ή πέσανε στα 700 ευρώ από τα 1.200, όμως αυτά τα ευρώ θα τα παίρνουν με εσένα ή θα παίρνουν ακόμα λιγότερα με βαθιά υποτιμημένη δραχμή; Τα λεφτά που θα παίρνουν, θα έχουν αξία ή θα είναι ο κοσμάκης ακόμα πιο φτωχός; Οι συνταξιούχοι τι θα παίρνουν;

Τα ίδια έλεγε και ο Γιώργος Παπανδρέου ως αντιπολίτευση, τον ψήφισε ο κόσμος γιατί χάιδευε τα αυτιά όλων, και πάθαμε τη ζημιά του αιώνα.
Μήπως την πατήσουμε έτσι πάλι;

Ο Τσίπρας πρέπει να πει την αλήθεια. Για εμένα πρέπει να πει "θα πάω κόντρα στους Γερμανούς, θα σκίσω τα μνημόνια, θα φύγω από την Τρόικα και θα πορευτούμε με το εθνικό μας νόμισμα. Θα δεινοπαθήσουμε 5 χρόνια αλλά θα έχουμε αξιοπρέπεια ως χώρα και θα ορίζουμε εμείς την τύχη μας".

Το να μας λέει ότι και τα μνημόνια θα καταργήσει και οι ξένοι θα του δίνουν τα λεφτά, είναι ψέμα, δεν γίνεται! Οι ξένοι δεν σηκώνουν διαπραγμάτευση, το έχουν αποδείξει. Ή θα τον κάνουν Σαμαρά τον Τσίπρα, δηλαδή να ακολουθήσει την ίδια γραμμή, ή δεν θα του δώσουν φράγκο. Οτιδήποτε άλλο λέει ο Τσίπρας είναι παραμύθι. Έβγα και πες στο λαό την αλήθεια. Πες μας τι θα κάνεις, να ξέρουμε τι μας περιμένει, να σε στηρίξουμε. Αυτές οι κριτικές που κάνετε τις ξέρει και η κουτσή Μαρία. Όλοι βλέπουν τα χάλια. Τι θα κάνετε εσείς είναι το θέμα. Θα φτιάξετε εσείς τη χώρα ή θα πέσουμε σε εμφύλιο;

Πείτε μας από πού θα βρείτε τα λεφτά. Μήπως θα πάτε να χτυπήσετε τους πλούσιους; Θα φύγουν οι πλούσιοι, θα πάνε στην Αμερική, στην Αγγλία, και θα μείνετε μόνο με τους φτωχούς! Πείτε στον κόσμο πού θα βρείτε τα λεφτά.

Πηγη: SportDog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου