Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τσίπρας: Συνειδητός προστάτης της άθλιας κομματικής νομεκλατούρας της ΕΡΤ

1939527_b2Την τελευταία διετία έκλεισαν δεκάδες εργοστάσια και εκατοντάδες βιομηχανίες προκαλώντας κύμα ανέργων το οποίο υπολογίζεται σε 1,5 εκατομμύρια.
Μόνο που οι δραματικές αυτές εξελίξεις δεν ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά των ευαίσθητων αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιθέτως όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο ευαγές ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής στο οποίο τα τελευταία τριάντα χρόνια πάρκαραν τα κόμματα και οι υπουργοί, κομμώτριες, γυμνάστριες, συγγενείς, φίλους και κυρίως διάφορα ορφανά της Αριστεράς που έγλειφαν μονίμως το σύστημα ο Αλέξης
Τσίπρας πήρε το όπλο και άρχισε την επανάσταση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε προστάτης της κομματικής νομενκλατούρας που είχε παρκάρει στην Αγία Παρασκευή και φέσωνε κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο δηλαδή τους φορολογούμενους με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια τα ρουσφέτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αλλά και τα δικά του παιδιά που τα έχωσαν στην ΕΡΤ απ’ το παράθυρο στο πλαίσιο της άθλιας κομματικής συναλλαγής και της ποσόστωσης στην παρανομία.
Υπερασπίζεται με πάθος το εκτροφείο σκανδάλων σε μια περίοδο που ο κόσμος πεινάει και κανένα απ’ τα κόμματα δεν δείχνει να ενδιαφέρετε για το 1,5 εκατομμύρια ανέργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου