Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Πακιστανός ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στο Αλιβέρι Ο 23χρονος δούλευε περιστασιακά ως κηπουρός στο σπίτι του ζευγαριού

Πακιστανός ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στο Αλιβέρι Ένας 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη ως δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στο Αλιβέρι που συγκλόνισε την Ευβοια. Ο 23χρονος δούλευε περιστασιακά ως κηπουρός στο σπίτι του ζευγαριού και τις τελευταίες ώρες είχε προσαχθεί και ανακρινόταν από την αστυνομία. Όπως είπε ο ίδιος, αρχικά ήθελε να ληστέψει τους εργοδότες του για να πάρει τα χρήματα και να φύγει από την Ελλάδα αλλά αναγκάστηκε να τους σκοτώσει επειδή τον αναγνώρισαν.  
Ο  δράστης επιτέθηκε στο άτυχο ζευγάρι με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανώς πέτρα) χτυπώντας τους στον λαιμό , στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.
Συνελήφθησαν ακόμα έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία.
   Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν η κόρη του ζευγαριού που δολοφονήθηκε δεν
μπορούσε να έρθει σε επαφή με τους γονείς μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Οι αστυνομικοί υπερπήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και μετά από έρευνα βρέθηκε αρχικά νεκρή στην πίσω αυλή της οικίας η 54χρονη, σε πρόσθια θέση με τραύματα στο κεφάλι.
Στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο της οικίας ο 56χρονος σύζυγός της, σε ύπτια θέση και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.
Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο, ενώ επίσης κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής.
 Δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη και αναστάτωση των εσωτερικών χώρων της οικίας, ενώ επίσης δεν έχει, μέχρι τώρα, εξακριβωθεί η αφαίρεση χρημάτων ή αντικειμένων.Έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία των σορών, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου