Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο Νέστος 2-1 τον Μ. Α Ιάσμου και παλικαρίσια άνοδος στη Γ` Εθνική


Ο Νέστος 2-1 τον Μ. Α Ιάσμου και παλικαρίσια άνοδος στη Γ` Εθνική

Η Χρυσούπολη  το απόγευμα πανηγύρισε τη μεγάλη άνοδο του Νέστου στη Γ` Εθνική.
Η ομάδα του Θάνου Χατζηαθανασίου κέρδισε με 2-1 τον Μ. Α Ιάσμου, σ` ένα ματς που έσπασε καρδιές. Ο Νέστος είχε να αντιμετωπίσει και τη εχθρική διαιτησία του Φωτιάδη από την Καστοριά που με ανύπαρκτο πέναλτι αλλά και με φάουλ που μόνο αυτός έβλεπε, προσπάθησε να φέρει τα πάνω κάτω.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το 15` μέχρι το 45`, παρότι ξεκίνησαν αγχωμένα. Στην επανάληψη ο Μ. Α Ιάσμου ξεκίνησε καλύτερα ενώ ο Νέστος κουράστηκε. Βρήκε όμως στο τέλος τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, με τους φιλάθλους να δίνουν βροντερό. Πάνω από 1000 θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση, μεταξύ των οποίων και 100 φίλαθλοι από τον Ίασμο.

Στο 5` ο Παγωνίδης πλάσαρε αδύναμα από πολύ κοντά. Στο 14` αστόχησε από πλάγια θέση ο Σαλαπάτας. Στο 29` το γήπεδο πήρε φωτιά, όταν μετά από σέντρα του Τζοσκούν, ο Νάνος με κεφαλιά έστρωσε στον Σαλαπάτα που με το στήθος έκανε το 1-0. Στο 54` φάουλ του Ξενάκη , απόκρουση του Αϊβαζίδη και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 67` ισοφάρισε με πέναλτι ο Παγωνίδης, που το είδε μόνο ο διαιτητής σε καθαρό μαρκάρισμα στον Κακουλίδη από αμυντικό του Νέστου. Στο 79` μετά από σέντρα του Σαλαπάτα, ο Δεσύλλας με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο 90` + αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) ο Νάνος.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Νέστος: Αϊβαζίδης, Μπουτακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος, Παυλακάκης, Τσάκωνας 61` Εμμανουηλίδης, Τζοσκούν 89` Γαμβρέλης, Δεσύλλας, Κοντοτόλης 72` Καλτσάς, Σαλαπάτας, Νάνος.
Μ. Α Ιάσμου: Μπαϊράμ, Χασιώτης, Γιαπρακτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Κιουτσούκ Μεχμέτ 80` Κερασιώτης, Χατζητολούσης, Παγωνίδης, Τσέκος, Κακουλίδης.
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου