Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η ΑΕΚ υπέγραψε τον υποβιβασμό της στη Γ' κατηγορία Κατέθεσε όλα τα σχετικά έγγραφα στη Football League

Η ΑΕΚ υπέγραψε τον υποβιβασμό της στη Γ' κατηγορίαΣτην τρίτη κατηγορία θα αγωνίζεται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και επίσημα η ΑΕΚ, καθώς το πρωί της Πέμπτης το νομικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων ετοίμασε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία υπέγραψε ο Ανδρέας Δημητρέλος και τα έστειλε στη διοίκηση της Footballeague.
Με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο, ο δικέφαλος δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Footballeague , επισημοποιώντας ουσιαστικά τον εκούσιο υποβιβασμό της στην ερασιτεχνική κατηγορία, αφού από την επόμενη περίοδο δεν θα υπάρχει επαγγελματική τρίτη κατηγορία.

Στα παλιά του λημέρια ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα για να επιθεωρήσει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και να εισηγηθεί τις απαραίτητες αλλαγές και βελτιώσεις.
Ο Ντούσκο αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ και το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει με το Δημήτρη Μελισσανίδη να κρατάει τα ηνία.
Την Τετάρτη επίσης, ο Μπάγεβιτς είχε συνάντηση με το Νίκο Λυμπερόπουλο. Ακολούθησε συνάντηση με το Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες, ψάχνοντας σημάδια βελτίωσης, ώστες η ομάδα να δουλέψει για την αναγέννησή της στις ιδανικότερες των συνθηκών.
Όλα τα μέχρι στιγμής σενάρια μιλούν για παραμονή των κιτρινόμαυρων στα Σπάτα, ενώ αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία με το Νίκο Νοτιά για μία νέα σύμβαση χρήσης του προπονητικού κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου