Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Eγινε ήρωας στην Αμερική ο γείτονας των γυναικών στο Κλίβελαντ [βίντεο]

Ο Τσαρλς Ράμσι, ο τολμηρός γείτονας που άνοιξε το δρόμο προς την ελευθερία για τις τρεις γυναίκες που είχαν απαχθεί στο Κλίβελαντ του Οχάιο, έχει γίνει με την γεμάτη ιδιωματισμούς και αργκό γλώσσα του ο αγαπημένος των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης και των χρηστών στο Διαδίκτυο που αναδημοσιεύουν ξανά και ξανά τις συνεντεύξεις του.

Είναι ο νέος ήρωας της Αμερικής, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης.

Τα βίντεο με τον Τσαρλς Ράμσι να διηγείται όσα συνέβησαν συγκεντρώνουν εκατομμύρια χτυπήματα στο Youtube και κάνουν το γύρο των κοινωνικών δικτύων.

Ο 40χρονος με τη χαρακτηριστική προφορά είναι ο πιο κοντινός γείτονας του σπιτιού όπου
κρατούνταν οι τρεις γυναίκες. Ανταποκρινόμενος στην έκκληση της Αμάντα Μπέρι, ο Ράμσι άνοιξε το δρόμο προς την ελευθερία.

«To μόνο που είχα προσέξει στον γείτονα ήταν ότι είχε μεγάλα αρχ...» δήλωσε σε μια από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, προκαλώντας άφθονο γέλιο.

Με εκφράσεις της αμερικανικής αργκό, ο Τσαρλς αφηγήθηκε πώς «άκουσε μια κραυγή ενώ έτρωγε ένα χάρμπουργκερ McDonalds», σύμφωνα με το in.gr.

Διαφήμιση άθελά του στα Μακ Ντόναλντς

«Να 'μαι λοιπόν έξω από την πόρτα, με το μισοφαγωμένο μου Big-Mac, προσπαθώ να ανοίξω την πόρτα αλλά δεν μπορώ γιατί είναι σαν να έχει θωρακίσει την πόρτα, σαν να μπαίνεις σε θάλαμο βασανιστηρίων. Άρχισα τις κλωτσιές στο κάτω μέρος της πόρτας. Και αυτή βγήκε σέρνοντας τα πόδια, μαζί με το μωρό της» διηγήθηκε στο CNN.

Mερικές από τις φράσεις που είπε απευθυνόμενος στον Τύπο ή στην αστυνομία, αναδημοσιεύονται στο Twitter ξανά και ξανά, όπως η δήλωσή του όταν μιλούσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WEWS: «Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν μια όμορφη λευκή μικρούλα έτρεξε στην αγκαλιά ενός μαύρου... ή είναι ένα άστεγο ζητιανάκι ή είναι προβληματική».

Όταν καλεί την αστυνομία που τον ρωτά αν η κοπέλα «χρειάζεται ασθενοφόρο ή οτιδήποτε άλλο», αυτός απαντά: «Είχε απαχθεί! Χρειάζεται τα πάντα. Για έλα στη θέση της!».

Οι δηλώσεις του αυτές της έφθασαν ακόμη και να αναπαραχθούν σε στυλ ραπ.

Το εστιατόριο όπου εργάζεται ο Ράμσι ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook ένα συγχαρητήριο μήνυμα: «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τον υπάλληλό μας, είναι ένας πραγματικός ήρωας του Κλίβελαντ».

Πολλοί λογαριασμοί στο Facebook δημιουργήθηκαν με το όνομα «πρόεδρος Τσαρλς Ράμσι» ή ακόμη «Το McDo πάντα δωρεάν για τον Τσαρλς Ράμσι».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου