Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Γελαει ο Πάγκαλος με το ανεκδοτο διαδοχής του Μπαρόζο από τον Τσίπρα

Η σκέψη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς να προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα ως διάδοχο του Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο στη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έγινε αντικείμενο καυστικότατου σχολιασμού από τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέσω του twitter έκανε επίθεση τόσο στον Μπαρόζο, τον οποίο χαρακτήρισε πρώην αριστεριστή προβοκάτορα, όσο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί το δρόμο του Μπαρόζο από την Αριστερά στη Δεξιά. Ο Πάγκαλος δεν παρέλειψε να αφήσει και την αιχμή του για τον Γιώργο Παπανδρέου που βλέπει τη Σοσιαλιστική Διεθνή να διαλύεται.

Με χρονική σειρά τα tweets του Πάγκαλου ήταν:

«Χαράς ευαγγέλια! Χάνουμε την σοσιαλιστική διεθνή αλλά θα αποκτήσουμε την Ευρωπαική Αριστερά και μετά την προεδρία της Ευρωπαικής Επιτροπής».

«Το 1974 στο Ρόσιου της Λισαβόνας συνάντησα για πρώτη φορά έναν νεαρό αριστεριστή που τον έλεγαν Μπαρόζο και ήταν γνωστός ως προβοκάτορας».

«Ηγείτο του MRPT (Movimento Revolucionário do Povo Trabalhador) που ζητούσε αθρόες εκτελέσεις των οπαδών του πρώην δικτάτορα Σαλαζάρ».

«Το 1994 ξανασυνάντησα τον Μπαρόζο Υπουργό Εξωτερικών της δεξιάς.Χρειάστηκε 20 χρόνια για να κάνει τη διαδρομή άκρα αριστερά δεξιός Υπουργός».

«Σαχλαμάρες, επίδοση είναι αυτή; Εδώ ο δικός μας Αλέξης κάνει την ίδια διαδρομή σε 20 μήνες. Σας σκίσαμε Πορτογάλοι οπορτουνιστές».

http://dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου