Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Σαμαράς προς Υπουργούς: Μην διανοηθεί κανείς να λείψει από το γραφείο του μέχρι την Μ.Πέμπτη…

220612150415_5075Ο νέος πρωθυπουργικός αέρας μετά όσα προηγήθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Βουλή, πέραν των δυο κυβερνητικών εταίρων, έγινε εμφανής, αν όχι κρυστάλλινος πριν λίγη ώρα και στους υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά. Σ’ εκείνους για την ακρίβεια, που προτίθεται να συντηρήσει στις θέσεις τους για δυο ακόμη μήνες, έως ότου βρουν οριστικά την έξοδο από το Δημόσιο οι επίορκοι ή φερόμενοι ως τέτοιοι υπάλληλοί του και αφού με το Συνέδριο της Ν.Δ., ο κ.Σαμαράς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο παρεμβάσεων που ο ίδιος φέρεται να έχει μεθοδεύσει για το κόμμα του.
Ο… άλλος αέρας, πίκρανε Βενιζέλο και Κουβέλη. Δεν το έκρυψαν άλλωστε, παρότι αντιλαμβάνονται πως τα χαμηλά ποσοστά δημοφιλίας και η πρόσφατη ψήφος τους επί του Πολυνομοσχεδίου
περιορίζουν στο ελάχιστο τα περιθώρια “αντάρτικου” εκ μέρους τους. Μένει να δούμε πως αυτός ο νέος πρωθυπουργικός αέρας θα λειτουργήσει στα μέλη της ετερόκλητης κυβέρνησής του.
Με στόχο «να μη χαθεί ούτε μια μέρα», ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή στους υπουργούς του να επιταχύνουν το κυβερνητικό τους έργο. Αξίωσε και, το έκανε σε αυστηρό τόνο, να μην λείψει κανείς από το γραφείο του τουλάχιστον μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη και να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό “ώστε να μην χαθεί ούτε μια μέρα”. Έχουν χαθεί πολλές είναι η αλήθεια γι’ αυτό και οι αποδέκτες του μηνύματός του συχνά δίνουν την αίσθηση ότι έπονται των εξελίξεων που η Τρόικα προκαλεί και η ελληνική κοινωνία ανέχεται…
Ο πρωθυπουργός εκτιμά πως δεν πρέπει να χαθεί η δυναμική που υπάρχει μετά και την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, καθώς και ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις και τα προαπαιτούμενα μέσα στις καθορισμένες χρονικές προθεσμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου