Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Κομμουνιστής για κλάματα...

Κομμουνιστής για κλάματα... O τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, εγκαταλείποντας το προεδρικό μέγαρο, μετά τη λήξη της θητείας του, πήρε μαζί και την προεδρική θωρακισμένη λιμουζίνα, αφήνοντας στον νυν πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη,το δεύτερο προεδρικό αυτοκίνητο, το οποίο προσφάτως παρουσίασε βλάβη και έτσι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε έως το 2008 ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Χριστόφιας δεν απάντησε στα σχετικά δημοσιεύματα, που τον φέρουν να αρνείται να παραδώσει
την προεδρική λιμουζίνα.

Απάντησε όμως το γραφείο Τύπου της προεδρίας της Δημοκρατίας, που προσπάθησε να «στρογγυλέψει» τα πράγματα, λέγοντας ότι «ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, απλώς διατηρεί το προεδρικό αυτοκίνητο, μέχρι την παραλαβή του δικού του αυτοκινήτου».

Το νέο αυτοκίνητο του κ. Χριστόφια έχει παραγγελθεί και έχει ειδικές προδιαγραφές που ζήτησε ο ίδιος. Αναμένεται να το παραλάβει τον Ιούνιο και μέχρι τότε θα κινείται με την υπερσύγχρονη θωρακισμένη Mercedes, που είχε αγοράστεί για να καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας κατά την επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου