Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κουτσαβακισμοί Τσίπρα λόγω δημοσκοπικής κατάρρευσης

Ο κ. Σαμαράς είναι τυχερός άνθρωπος. Ευτυχώς γι’ αυτόν ο Αλέξης Τσίπρας δεν τον κάλεσε και σε… μονομαχία στα μαρμαρένια αλώνια. Ευτυχώς για τον πρωθυπουργό που δεν του ζήτησε να διαλέξει και όπλα για να μονομαχήσουν και περιορίστηκε μόνο σε πρόσκληση σε debate σε εθνικής εμβέλειας κανάλι ή και στη Βουλή.
Αλλά επειδή ο πρωθυπουργός… τρέμει τα επιχειρήματα και την ευφράδεια του κ. Τσίπρα καλό είναι να το αποφύγει. Ο ρήτορας και ηγέτης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει έτσι ότι θα πείσει τον κόσμο για το πόσο μεγάλος πολιτικός είναι καθώς βλέπει τη δημοσκοπική του κατάρρευση και τη «φούσκα» που έχει αρχίσει να σπάει.
Αν πάλι επιμείνει στη μονομαχία, τότε ο κ. Σαμαράς να βάλει έναν όρο. Μαζί με τον κ. Τσίπρα να βρίσκεται και ο φιλόσοφος Ζίζεκ και, γιατί όχι, και η Ναόμι. Όχι η Κλάιν αλλά η Κάμπελ, τουλάχιστον να έχει υψηλή τηλεθέαση και να το χαρούν όλοι οι πολίτες.
Σοβαρά τώρα. Είναι στάση αυτή επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με κουτσαβακισμούς
και ατάκες του στυλ «μην κρύβετε άλλο τον κ. Σαμαρά» πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι κερδίζει ψηφοφόρους; Ή νομίζει ότι με προκλήσεις για ανούσια τηλεοπτικά σόου ο κόσμος θα τον πιστέψει;
Οι πολίτες θέλουν απτά αποτελέσματα, δουλειά, αποφάσεις δύσκολες αλλά αναγκαίες για έξοδο από την κρίση. Δε χρειάζεται πολιτικούς που θα κάνουν κολπάκια στην οθόνη της τηλεόρασης. Χορτάσαμε από παραθυράτους πολιτικούς, καιρός είναι να μπούμε και στην ουσία.
«Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του. Εν τω μεταξύ ας προσπαθήσει να πείσει τους δικούς του», του απάντησαν ανεπισήμως από το Μαξίμου στην πρόσκληση για μονομαχία.
Ενώ το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Αλέξη Τσίπρα τόνισε:
«Ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει πλέον περίτρανα ότι ανήκει στο ένα από τα δύο άκρα. Ζητά να υπάρξει “νέα Κερατέα”, “νέα Ιερισσός”, δηλαδή καλεί τους συντρόφους του να κάψουν και πάλι πόλεις, να τρομοκρατήσουν πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες.
Η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη χώρα και οι Έλληνες δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του.
Επίσης, η απόφαση του κ. Τσίπρα να καταθέσει δικό του νομοσχέδιο, που θα εφαρμοστεί μόνο αν γίνει πρωθυπουργός, ελήφθη, για να περιορίσει τα εσωκομματικά του μέτωπα και να “καπελώσει” τις απόψεις του κ. Μουλόπουλου και του κ. Λαφαζάνη. Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ξεκάθαρα με την κίνησή του αυτή ότι στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους», καταλήγει.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου