Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συμβάσεις έργου στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Συμβάσεις έργου στο Πρόγραμμα για τη Διεθνή Αποτίμηση των Ικανοτήτων των Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα για τη Διεθνή Αποτίμηση των Ικανοτήτων των Ενηλίκων (βάσει των προδιαγραφών του Προγράμματος PIAAC του ΟΟΣΑ)», που υλοποιείται μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια ίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και Εθνικών Πόρων, προτίθεται να συνάψει τέσσερις (4) συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Εμπειρογνώμονες και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις.
Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση της έρευνας PIAAC στην Ελλάδα. Το αντικείμενο των συμβάσεων και το κόστος έχει ως εξής:
1η Σύμβαση ΚΩΔΙΚΟΣ 1
Ένας Πληροφορικός – Προγραμματιστής για τη τεχνική υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά
το πέρας της έρευνας πεδίου. Η τεχνική υποστήριξη πριν την έρευνα αφορά στον έλεγχο καλής λειτουργίας των laptops καθώς και τον έλεγχο ορθής αποστολής των δεδομένων στον εξυπηρετητή. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αφορά στην επίλυση των τεχνικών προβλημάτων π.χ. στα laptops των συνεντευκτών, στις εικονικές μηχανές (Virtual Machines) που έχουν εγκατασταθεί στα laptops, καθώς και προβλήματα σε σχέση με την ορθή αποστολή των δεδομένων στον εξυπηρετητή κ.α. Μετά το πέρας της έρευνας πεδίου, η τεχνική υποστήριξη αφορά στην ολοκλήρωση των δεδομένων στον εξυπηρετητή, τον έλεγχο αυτών, την ενοποίηση αυτών σε βάση δεδομένων και την αποστολή αυτών στην Κοινοπραξία του PIAAC. 50.400,00 €
2η - 3η – 4η Σύμβαση ΚΩΔΙΚΟΣ 2
Τρεις εμπειρογνώμονες στα επιστημονικά πεδία της έρευνας (γραμματισμός (literacy), αριθμητισμός (numeracy) και επίλυση προβλημάτων (problem-solving) σε περιβάλλον προηγμένων τεχνολογιών) με τις εξής αρμοδιότητες: Υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας στα γνωστικά πεδία της έρευνας σε σχέση με την ομάδα στόχο (ενήλικες). Υποστήριξη στην διοργάνωση των σεμιναρίων για τα γνωστικά πεδία τη έρευνας σε σχέση και με τα αποτελέσματα του 1ου γύρου του PIAAC που θα δημοσιοποιηθούν στο τέλος του 2013 θα συμβάλλουν στη συζήτηση των δεδομένων και τα συμπερασμάτων σε σχέση και με την Ελλάδα καθώς και τις δυνατότητες αξιοποίησής τους στη χάραξη ή την αναπροσαρμογή των εθνικών πολιτικών στα αντίστοιχα πεδία. Συστάσεις βάσει των συμπερασμάτων του 1ου γύρου προς τους φορείς της ελληνικής Σύμπραξης. 12.000,00 €
Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διατηρεί πλήρη διακριτική ευχέρεια να προχωρήσει στη σύναψη, ή μη, συμβάσεων και σε ποιο αριθμό, αποδεχόμενος ή όχι τις προτάσεις που θα υποβληθούν.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ για τον Κωδικό 1:
α) Τίτλος Σπουδών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αλλοδαπής στην Πληροφορική.
β) Επαγγελματική εμπειρία στην επίλυση προβλημάτων σχετικά με ηλεκτρονικές και διαδικτυακές υπηρεσίες, στη χρήση πλήρως ενσωματωμένων συστημάτων τεχνικής υποστήριξης και υποστήριξης 2ου επιπέδου, στη χρήση λειτουργικών συστημάτων που έχει αποφασιστεί για τη διεξαγωγή του έργου (π.χ. windows και linux), στη χρήση τεχνολογιών των εικονικών μηχανημάτων στους υπολογιστές (π.χ. VMware Workstation, VMware Server ή VMware Player).
γ) Επιπλέον εργασιακή εμπειρία σε συναφή με τις αρμοδιότητες της θέσης αντικείμενα.
δ) Άριστη προφορική και γραπτή χρήση της αγγλικής γλώσσας.
για τον Κωδικό 2:
α) Διδακτορικό τίτλο σπουδών ή στο επιστημονικό πεδίο της μάθησης των ενηλίκων ή του γραμματισμού (Literacy) ή του αριθμητισμού (Numeracy) ή της επίλυσης προβλημάτων σε υπολογιστικό περιβάλλον (Problem‐solving in technology‐rich environment).
β) Διεθνή ερευνητική παρουσία και δημοσιεύσεις στο επιστημονικό πεδίο της μάθησης των ενηλίκων
γ) Εμπειρία στα επιστημονικά πεδία της έρευνας (literacy, numeracy, problem-solving). Εμπειρία σε Η/Υ, επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικών φύλλων, βάσεων δεδομένων, παρουσιάσεων, διαδικτύου και διαχείρισης επιστημονικών βάσεων δεδομένων.
δ) Άριστη προφορική και γραπτή χρήση της αγγλικής γλώσσας σε θέματα του ερευνητικού πεδίου.
ε) Άριστα ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητες συντονισμού, ομαδικής εργασίας και δικτύωσης.
Οι προτάσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στο Πρωτόκολλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ή ταχυδρομικώς, ή με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς σε κλειστό φάκελο, στη διεύθυνση: Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, Ν. Ιωνία Αττικής, Τ.Κ. 14234. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει πρόταση για τη σύναψη μίας και μόνο σύμβασης. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προτάσεων ορίζεται η -12/6/2013, 12:00 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής προτάσεων, τις προϋποθέσεις υποβολής, τον τρόπο πληρωμής, την αξιολόγηση των προτάσεων, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική πρόσκληση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και στα τηλ.: 210 2709100 – 101.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου