Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μισείς τους Σκοπιανούς κ. Μπουτάρη;


Ολόκληρη η ύπαρξη του Μπουτάρη και των συν αυτώ παραμυθάδων, στήθηκε στο παραμύθι, ότι υπάρχουν κάποιοι "κακοί" που μισούν τους γείτονες, ενώ οι ίδιοι είναι οι "καλοί". 

Κι έτσι είπε πριν λίγο.. απευθυνόμενος στον Παπαθεμελή "θα πάω σε όποια πόλη χρειαστεί ...και οι Σκοπιανοί τους οποίος μισούμε, μας αφήνουν τα ωραία λεφτά τους".

Και ποιός σου είπε ρε Δήμαρχε του διχασμού, ότι μισεί κανείς τους Σκοπιανούς;

Αρκετά με τον Γκεμπελισμό.

Κανείς δεν μισεί τους Σκοπιανούς, αντιθέτως τους αγαπάμε, θέλουμε τις
καλύτερες σχέσεις, μακάρι να μην είχαμε καν σύνορα, δεν έχουμε κανενός είδους άλλο πρόβλημα πλην ενός:

Οι άνθρωποι δεν είναι Μακεδόνες, η χώρα τους δεν λέγεται Μακεδονία και η γλώσσα τους δεν μπορεί να λέγεται Μακεδονική, γιατί όλα αυτά είναι -αντικειμενικά, ιστορικά και πραγματικά - ελληνικά. 

Μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν όπως θέλουν, με ένα δισεκατομμύριο άλλα ονόματα, όχι πλαστογραφώντας όμως την ιστορία. 

Δεν υπάρχει λόγος, ούτε λογική. 

Μπορούν κάλλιστα να ονομαστούν "Δημοκρατία του Βαρδάρη" και να τελειώνει το παραμύθι και να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. 

Δεν είναι δικό μας θέμα, είναι δικό τους.

Αντί να συμβάλλετε προς την κατεύθυνση αυτή λοιπόν, λέτε συνεχώς σαχλαμάρες για "μακεδονική" γλώσσα κι άλλα τέτοια χαζά, αρκεί να δημιουργήσετε ντόρο στη Θεσσαλονίκη, ως δήθεν ανατρεπτικός. 

Ο.Κ. αν η σαχλαμάρα είναι ανατροπή, πάμε πάσο. 

Ακούσατε ποτέ από τη χείλη της μητέρας σας τη λέξη "μακεδονικά"; Αφού εσείς δεν γνωρίζετε ούτε λέξη από τα εντόπικα. 

Βλάχικα σας μιλούσε η μητέρα σας, τι "μακεδόνικα" τσαμπουνάτε ψευδέστατα; Ούτε λέξη δεν ξέρετε από το ιδίωμα που μιλούν οι Σκοπιανοί !

Γιατί εφευρίσκετε ανύπαρκτους "εθνικοπατριώτες" και υπερεθνικιστές στη Θεσσαλονίκη; Οι συμπολίτες σας, θέλουν απλά σεβασμό. Είναι ακραία θέση αυτό;

Οι Έλληνες δεν ξεκίνησαν ποτέ, καμία έχθρα με τους γείτονες Σλάβους. 

Οι ίδιοι οι Σλάβοι της γείτονος, ξαφνικά, μετά από 1300 χρόνια στην περιοχή, ανακάλυψαν ότι δεν είναι Βούλγαροι Σλάβοι, αλλά "Μακεδόνες" και γέμισαν με καρακιτσαριό τα Σκόπια.
Τόσο απλό είναι το θέμα και αν εσείς τους μισείτε πρόβλημά σας. Εμείς πάντως όχι. 

Αντιθέτως τους λέμε ότι αν θέλουν σχέσεις καλής γειτονίας, πρέπει να εγκαταλείψουν τον παραληρηματικό εθνικισμό τους. Απέναντι, στη FYROM βρίσκονται οι "εθνικοπατριώτες" που παραχαράσσουν την ιστορία με απολύτως γελοίους τρόπους, όπως να βάζουν δίπλα- δίπλα τους δύο "γεννήτορές" τους Τσάρο Σαμουήλ και ...Αλεξαντάρ Μακεντόνσι κι όλος ο κόσμος τους έχει πάρει στο ψιλό εκτός από σας !

Μαθητής νηπιαγωγείου να είσαι καταλαβαίνεις αυτά τα απλά πράγματα.

Αφήστε το παραμύθι λοιπόν για δήθεν "ακραίους πατριώτες" στην Ελλάδα, των οποίων εσείς είστε το αντίβαρο. Κανείς στην Ελλάδα δεν είναι ακραίος και δεν έχει κανένα στοιχείο που μπορεί να καυτηριαστεί η απαίτηση των Ελλήνων, από τη γειτονική χώρα, να σοβαρευτεί επιτέλους.

Σοβαρευτείτε κι εσείς και σταματήστε να παίρνετε πάντα το μέρος των ξένων εθνικιστικών κύκλων, για να μπείτε στη μύτη όσων δικών σας δεν σας ψήφισαν, από παιδικό νάζι


http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου