Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Την Κυριακή η ΟΝΝΕΔ εκλέγει τον νέο Πρόεδρό της


2768bd04fade3ae6f5b70eb7af6d102b_XLΕκλογές πραγματοποιούνται στην ΟΝΝΕΔ, αυτή την Κυριακή για την ανάδειξη του νέου προέδρου της οργάνωσης.  Ο 29χρονος Σάκης Ιωαννίδης, όπως όλα δείχνουν, φέρεται πως είναι το φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι νέοι 18-32 χρονών και για το σκοπό αυτό έχουν στηθεί περισσότερα από 188 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα.
Ο 29χρονος οικονομολόγος Σάκης Ιωαννίδης, ο οποίος στηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, ενώ έχει καταφέρει να διατυπώσει έναν ιδιαίτερα έντονο πολιτικό λόγο. Πιο αναλυτικά, ο νεαρός Δραμινός τονίζει σε τοποθετήσεις του πως ο χαρακτηρισμός «χαμένη γενιά», δεν
μπορεί να ταιριάζει σε μία γενιά νέων ανθρώπων που αντιστέκονται στο λαϊκισμό στις μέρες μας, ενώ σημειώνει πως θα πρέπει όλοι να εργαστούν προκειμένου αυτή η γενιά να μετατραπεί σε γενιά της ελπίδας. Ο Ιωαννίδης μάλιστα, σημείωσε σε πρόσφατη τοποθέτησή του πως οραματίζεται μία ΟΝΝΕΔ βαθιά ιδεολογικοποιημένη, που θα δίνει βήμα σε όλους τους νέους που επιστρέφουν στην περιφέρεια και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Έτερος υποψήφιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ωστόσο δε φαίνεται να συσπειρώνει σημαντικό κομμάτι της βάσης της γαλάζιας οργάνωσης. Οι κάλπες πάντως θα είναι ανοιχτές από τις 7 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ., ενώ οι διευθύνσεις των εκλογικών τμημάτων βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου