Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Άγιο είχαν δυο μαθητές στο Πρίνος

Σειρά προβλημάτων δημιούργησαν χθες το πρωί οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο σύνολο του νομού. Από τα σοβαρότερα ο τραυματισμός δυο παιδιών στο δημοτικό διαμέρισμα Πρίνους από πτώση υλικών υποστέγου.
Στην περιοχή του Πρίνους από τις πρώτες πρωινές ώρες έπνεαν άνεμοι μεγάλης εντάσεων. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί.
Οι δυο μαθητές του γυμνασίου ηλικίας 13 και 15 χρόνων αντίστοιχα κατά την ολοκλήρωση των ενδοσχολικών εξετάσεων έφυγαν από το σχολείο, δεν γνώριζαν όμως ότι στο δρόμο τους ανέμενε ένα δυσάρεστο συμβάν.
Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σχολείο κι ενώ κινούνταν στο δρόμο ο δυνατός άνεμος αποτέλεσε την αφορμή να ξηλωθεί η στέγη ενός υποστέγου το οποίο σύμφωνα με
πληροφορίες ήταν κατασκευασμένο από υλικά τσίγκου και ξύλων.
Τα προαναφερόμενα υλικά τραυμάτισαν τους μαθητές με αποτέλεσμα να μεταφερθούν άμεσα στο φαρμακείο του χωριού.
Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες τα παιδιά κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων για περεταίρω ιατρικές εξετάσεις. Συνοδεύτηκαν από καθηγητές τους ενώ ειδοποιήθηκαν και οι γονείς τους που κατέφτασαν άμεσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Τρικάλων.
Οι γιατροί προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα για την υγεία των παιδιών.
Ο 13χρονος μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και έλαβε εξιτήριο. Για το δεύτερο παιδί αν και δεν παρουσίαζε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την παραμονή του στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους ενώ σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου