Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Υποβολή αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές

Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες,

Το Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας οργάνωσε και λειτουργεί με επιτυχία από το ακαδημαϊκό έτος 2011−2012 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διοικητική Επιστήμη και Πληροφοριακά Συστήματα», σύμφωνα με το ΦΕΚ 2067/16.9.2011 και τις διατάξεις του ν.3685/2008 (Α΄148), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Αντικείμενα του προγράμματος είναι η Διοικητική Επιστήμη και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Σκοπός του προγράμματος είναι η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης των αποφοίτων Α.Ε.Ι. και η προώθηση της έρευνας στην επιστημονική περιοχή της διοικητικής επιστήμης και των πληροφοριακών συστημάτων.
Ειδικότερα, το Πρόγραμμα στοχεύει στη δημιουργία εξειδικευμένων ηγετικών στελεχών που θα κατέχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν, να διαμορφώνουν, να αξιολογούν και να αξιοποιούν διοικητικά και οικονομικά τη ροή και τα προϊόντα της πληροφορίας.
Διαθέτει, ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ένα πλούσιο δυναμικό μεταπτυχιακών φοιτητών, η
σύνθεση του οποίου περιλαμβάνει  επαγγελματίες, στελέχη εταιριών, οργανισμών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς, ακαδημαϊκούς και νέους πτυχιούχους  ΑΕΙ. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να δημιουργήσει ικανά στελέχη για επιχειρήσεις, οργανισμούς της οικονομίας και της εκπαίδευσης που θα κατέχουν τη σύγχρονη τεχνολογία της πληροφορίας και θα την αξιοποιούν προσθέτοντας αξία και αποτελεσματικότητα στα διοικητικά τους καθήκοντα. Ήδη, οι πρώτοι απόφοιτοι-διπλωματούχοι αξιοποιούν με επιτυχία στην επαγγελματική τους ενασχόληση τα εφόδια και τις γνώσεις που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών τους σπουδών.
***********
Για το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014 άρχισε η υποβολή αιτήσεων υποψήφιων μεταπτυχιακών φοιτητών και έχει παραταθεί μέχρι την 30η Ιουνίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου).
Διεύθυνση Αποστολής των δικαιολογητικών:
Μεταπτυχιακό  Πρόγραμμα Σπουδών
«Διοικητική Επιστήμη και Πληροφοριακά Συστήματα»
ΤΕΙ Καβάλας, Άγιος Λουκάς Τ.Κ. 65404

Ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιέχει τουλάχιστον:
  1. Συμπληρωμένη αίτηση υποψηφιότητας (επισυνάπτεται).
  2. Θεωρημένα φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών (στην περίπτωση που ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή πρέπει να συνοδεύεται από θεωρημένο φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ).
  3. Θεωρημένο φωτοαντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών σπουδών (ισχύει και για τους επί πτυχίω φοιτητές, που πρόκειται να αποφοιτήσουν στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου).
  4. Ένα αντίγραφο της πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας (εφόσον έχει εκπονηθεί για την απόκτηση πτυχίου) σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή.
  5. Δύο (2) τουλάχιστον συστατικές επιστολές.
  6. Φωτοαντίγραφο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  7. Βιογραφικό Σημείωμα.

Συνοδευτικά θα κατατεθούν θεωρημένα φωτοαντίγραφα πιστοποιητικών γνώσης της αγγλικής γλώσσας.
Οι αλλοδαποί υποψήφιοι οφείλουν επιπλέον να καταθέσουν πιστοποιητικά επάρκειας γνώσης της ελληνικής γλώσσας.
Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν και όσοι πρόκειται να πάρουν πτυχίο μέχρι και την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου.

***********
Πληροφορίες για το μεταπτυχιακό είναι διαθέσιμες από την ιστοσελίδα του προγράμματος (http://mais.teikav.edu.gr/).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται για διευκρινίσεις στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού, κα Νικολέτα Σέντρου (τηλ. 6949089807 και 2510 462312, mailto: mais@teikav.edu.gr), και στο Διευθυντή του Π.Μ.Σ., Καθηγητή Κωνσταντίνο Τερζίδη  (τηλ. 2510 462 198, mailto: kter@teikav.edu.gr).

Παρακαλούμε για την προώθηση του σχετικού σε κάθε, κατά την κρίση σας, ενδιαφερόμενο.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,
από το Π.Μ.Σ.
_______________________________________
MSc Management and Information Systems
TEI Kavalas, Agios Loukas, 65404 Kavala
Tel./Fax: +30 2510 462312, 6949089807
mais@teikav.edu.gr, http://mais.teikav.edu.gr/
 








 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου