Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μονο στη ΝΔ γινονται αυτα: Σύμβουλος του Σαμαρά, εκδίδει περιοδικό που τον... βρίζει! (ΦΩΤΟ)


Τον αποκαλεί  "Στάθη Ψάλτη" της κυβέρνησης!

Είναι να απορεί κανείς με την ευφυία ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι μάλιστα έχουν φτάσει στα ανώτατα κλιμάκια της διακυβέρνησης αυτής της χώρας.  Μια τέτοια περίπτωση είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Αρβανιτάκης,  ο οποίος εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα στο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που το συγκεκριμένο παλληκάρι ανακοίνωσε μέσω... facebook την επανεκκίνηση ενός περιοδικού "μιας καλής παρέας φίλων" στο οποίο συμμετέχει γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Με μια καλή παρέα φίλων επανεκκινούμε σύντομα και την έντυπη έκδοση του περιοδικού, προς
το παρόν θα μας βλέπετε μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση.... Με κριτική αλλά και δημιουργική ματιά και άποψη, πέραν και πάνω από κομματικούς διαχωρισμούς, με τη σκέψη στην Ελλάδα και το βλέμμα στο μέλλον....Μέσω αυτής της σελίδας θα ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού μας...."

Ρίχνοντας μια ματιά στο περιοδικό, που μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ  , πέφτει κανείς από τα σύννεφα! Η έκδοση του...συμβούλου του πρωθυπουργού, βρίθει από ειρωνείες για τον ...πρωθυπουργό!

Ένα χαρακτηριστικό αποσπασμα που διαφημίζει ο Αλέξανδρος Αρβανιτάκης έχει τίτλο "Ο Στάθης Ψάλτης της κυβέρνησης" με φωτογραφία μάλιστα του Σαμαρά και λέει:

"Κάποιοι τον ψήφισαν για πρωθυπουργό της χώρας. Αυτός προτίμησε να σταδιοδρομήσει ως ντίλερ με διευθυντή πωλήσεων έναν Στουρνάρα, που δεν τον ψήφισε κανείς.Είναι δε τόσο κοντός ο (καλαματιανός) πατριωτισμός του, που πανηγυρίζει επειδή αναβαθμιστήκαμε ως σκουπίδια σε Β-. Από σήμερα κάνει τον Κινέζο.Με το καλό, τώρα που έσφιξαν οι ζέστες, να τον καμαρώσουμε και στο «Δελφινάριο».Και να συγχωράει τους Αλέκους Τζανετάκους που έχει απέναντί του."

Aξίζει να σημειωθεί πως ο επιπόλαιος νεαρός που σχεδιάζει στην...στρατηγική του πρωθυπουργού, το 2009  ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ...Παπαθεμελή, και στις τελευταίες εκλογές με την ΝΔ, αποτυγχάνοντας να εκλεγεί και εκ των υστέρων βολεύτηκε στο Μαξίμου για να ...βρίζει τον Σαμαρά!

Ο προιστάμενος του στην γραμματεία του Μαξίμου τα ξέρει αυτά; 

Ο διορισμός του Αρβανιτάκη:



H  ανάρτηση που κοροιδεύει τον Σαμαρά:



Mια ακόμα γελοιογραφία για τον πρωθυπουργό:



H προαναγγελία του περιοδικού από τον Αλέξανδρο Αρβανιτάκη:



parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου