Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Φωτο: Αυτά είναι τα κτήνη της Πάτρας που βίαζαν τα παιδιά τους


Οι δύο “γονείς” από την Πάτρα, τα κτήνη που ασελγούσαν σε βάρος των ίδιων των παιδιών τους, πέρασαν την πόρτα των φυλακών. Ο πατέρας – τέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες και έβαζε τον γιο να βιάζει τη μητέρα του, τα έριξε όλα στο ποτό, ενώ η μητέρα που αρχικά είπε ότι..ήθελε “να κάνει άντρα” τον γιο της και τον εξανάγκαζε να έρχεται σε επαφή μαζί της, μετά τα έριξε όλα στον βίαιο πατέρα (όπως γίνεται συνήθως). Εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν και τους έκριναν προφυλακιστέους…
Πάντως κανείς δικηγόρος δεν είχε δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπισή τους και έτσι ορίστηκε από την Εισαγγελία. Η υπόθεση με την ασέλγεια των γονέων σε βάρος των τριών τους παιδιών, έχει
συγκλονίσει το πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε χάρη στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε μεταξύ άλλων ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού”.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως ο πατέρας δεν τα είχε διακορεύσει, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί, προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι ο 15χρονος γιος, ερχόταν σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μητέρα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως ισχυρίζεται, να κάνει αλλιώς, καθώς φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε. Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.
(thebest, itabloid)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου