Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Συναντήσεις εκπροσώπων της ΝΟΔΕ με φορείς

Συναντήσεις εκπροσώπων της ΝΟΔΕ με φορείςΗ προσυνεδριακή διαδικασία της ΝΟΔΕ Καβάλας ξεκίνησε χθες ενώ το προσυνέδριο γίνεται σήμερα όσον αφορά την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στην Κομοτηνή. Το πρωί ήρθε στην Καβάλα ο βουλευτής Τρικάλων του κόμματος, Ηλίας Βλαχογιάννης. Από το πρωί συνάντησε εκπροσώπους τοπικών φορέων, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ωκεανίς. Συνάντησε τους αστυνομικούς του νομού Καβάλας, τους εκπροσώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου.
Κοντά στον κ. Ηλία Βλαχογιάννη, απόστρατο αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας, νέο σχετικά βουλευτή Τρικάλων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ήταν οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης, Ντίνος Κλειτσιώτης και το προεδρείο της ΝΟΔΕ (Κώστας Ευθυμιάδης, Ιορδάνης Παπαντίδης, Μανόλης Φρασκεκάκης).
Οι αστυνομικοί μίλησαν πολύ ώρα για τα προβλήματα του κλάδου. Ζήτησαν ενίσχυση της Διεύθυνσης Καβάλας με προσωπικό, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρθηκε σε όλα τα προβλήματα της αγοράς, όπως για παράδειγμα οι ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΕΒΕ, το παρεμπόριο, η λειτουργία των λαϊκών αγορών κ.λ.π.
Ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης είπε στους δημοσιογράφους τα εξής:

«Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που κάνει η Νέα Δημοκρατία με όλες τις κοινωνικές
τάξεις, επισκεφτήκαμε σήμερα το νομό Καβάλας, είδαμε φορείς και θεσμικούς εκπροσώπους και πιστεύω ότι προσφέρουμε στη διαμόρφωση του προγράμματος της Ν.Δ. για την επόμενη περίοδο, ακούμε τι έχουνε να μας πούνε οι φορείς. Πολλά από αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουμε μέρος του συνεδρίου μας, πολλά θα δρομολογηθούν. Θα λυθούν κάποια που δεν έχουνε μεγάλο οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως πρέπει ν΄ ανοιχθούμε στην κοινωνία κι αυτό κάνουμε».
ΕΡ: Είστε αισιόδοξος για την πορεία του κυβερνητικού έργου;
ΑΠ: «Πιστεύω ότι κάναμε πολλά από τα οποία πριν από ένα χρόνο, όποιος έλεγε θα τα κάναμε δεν θα πίστευε. Το πολιτικό κόστος το αφήσαμε πίσω μας. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε χρήσιμοι στην πατρίδα και να την παραδώσουμε σ΄ αυτά τα δύο – τρία χρόνια που θα γίνουνε εκλογές, πολύ καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε. Αδικίες έγιναν. Ξέρουμε τι κατάσταση βιώνει ο κόσμος κι ο πολίτης. Θέλουμε όμως να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη από αυτή την οποία παραλάβαμε».
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου