Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η Καλαμίτσα λειτουργεί κι ας μην είναι έτοιμη

Η Καλαμίτσα λειτουργεί κι ας μην είναι έτοιμη Η Ακτή της Καλαμίτσας λειτουργεί κι ας μην είναι ακόμη έτοιμη. Φέτος ο καλός καιρός πρόλαβε το Δήμο Καβάλας, όχι μόνο στην Καλαμίτσα, αλλά και στην Ραψάνη και στο Περιγιάλι. Δεν υπάρχουν ομπρέλες και καθίσματα. Υπάρχουν όμως ειδικά στην Καλαμίτσα, πολλοί άνθρωποι που κάνουν το μπάνιο τους, το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα. Τώρα τις ημέρες του Πάσχα οι άνθρωποι αυτοί, ήταν κι αλλοδαποί. Πρόκειται για ηλικιωμένους αλλά και μαθητές, που κάνουν το μπάνιο τους, βοηθούντος του καλού καιρού. Για τους μαθητές λόγω του ότι τα μαθήματα έχουνε σταματήσει.
Στην Καλαμίτσα η εικόνα δεν είναι όμορφη. Ο Δήμος Καβάλας εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του μηνός
θα έχει προλάβει να διορθώσει τα κακώς κείμενα, έστω κι αν στην περιοχή όπου ο βοριάς προκάλεσε ζημιά οι εργασίες δεν έχουνε ξεκινήσει καν.
Αντίθετα άρχισαν χθες εργασίες για τα καθαριστούν τα αποδυτήρια που κι αυτά έπαθαν πολλές και μεγάλες ζημιές, από τον πρόσφατο νοτιά.
Ο δήμαρχος Καβάλας δέχεται πολλά παράπονα για το ότι οι ακτές του Δήμου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εξηγεί ότι φέτος η καλοκαιρία ξάφνιασε τους πάντες, αφού ουσιαστικά το καλοκαίρι, ήρθε από το τέλος Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου