Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τη Δευτέρα αρχίζουν τα μαθήματα στο Τ.Ε.Ι.

Τη Δευτέρα αρχίζουν τα μαθήματα στο Τ.Ε.Ι.Ξαναρχίζουν τη Δευτέρα τα μαθήματα στο ΤΕΙ Καβάλας. Σταμάτησαν λόγω των συνεχών καταλήψεων, αρχές Μαρτίου. Οι σπουδαστές του ιδρύματος σιγά – σιγά επιστρέφουν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, αφού οι παρατεταμένες διακοπές τους ολοκληρώθηκαν. Εν τω μεταξύ Τρίτη ή Τετάρτη έχουνε συνέλευση, όπου δύσκολα θα πάρουν απόφαση για να επανέλθουν στην κατάληψη. Πιθανότερο είναι στη συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας ν΄ αποφασισθεί πότε θα
γίνουν οι σπουδαστικές εκλογές για τα τμήματα και τις σχολές του ΤΕΙ Καβάλας.
Την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως την Πέμπτη 17 Μαΐου, συνεδριάζει η σύγκλητος του ιδρύματος. Θα βάλει κάτω τα ημερολόγια, θα δει πότε συμπληρώνονται 13 εβδομάδες μαθημάτων, ώστε να ρυθμίσει μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα μαθήματα, τι θα γίνει με την καλοκαιρινή εξεταστική περίοδο.
Το σενάριο που επικρατεί είναι πάντα το ίδιο. Τα μαθήματα να συνεχιστούν μέχρι τις 19 Μαΐου. Στη συνέχεια οι εξετάσεις να γίνουν το Σεπτέμβριο, όπου θα έχουμε δύο εξεταστικές περιόδους. Η πρώτη 1 με 15 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη 15 με 30 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνουμε πάντως ότι 30 με 31 Μαΐου, στο ΤΕΙ Καβάλας θα γίνουν οι καθιερωμένες τελετές ορκωμοσίας για τους αποφοίτους όλων των τμημάτων. 
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου