Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΟΚ- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1 – Κέρδισε ο Νέστος

ΑΟΚ- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1 – Κέρδισε ο Νέστος ΑΟΚ- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1: Με τη σφραγίδα του Ουσμάν που έκανε τη διαφορά Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
Ολοκληρώθηκε  το απόγευμα το πρωτάθλημα για τον ΑΟΚ με νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο «Ανθή Καραγιάννη». Από σήμερα όμως αρχίζουν οι μέρες αγωνίας για την ομάδα από τη στιγμή που πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις στο ιδιοκτησιακό. Χθες οι λίγοι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες για την πραγματικά φιλότιμη προσπάθειας τους σε όλο το πρωτάθλημα, με τα τόσα προβλήματα που βρήκαν μπροστά τους όλη τη χρονιά. Χρονιά πάντως που ξεκίνησε με άλλες προϋποθέσεις και κατέληξε εντελώς διαφορετικά. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια τυπική διαδικασία.
Χωρίς 6 τιμωρημένους ο Γιώργος Μαραντάς δεν είχε πολλές επιλογές για την ενδεκάδα. Ξεκίνησε με τον Τιγγιρίδη στη θέση του τερματοφύλακα(2η φετινή εμφάνιση, η πρώτη στην Καλλονή). Στην άμυνα δεξιά ο Ρεβυθόπουλος και αριστερά ο Καλαγκάνης. Δύο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Κάργας. Στη μεσαία γραμμή ο Ντομί και Χλωρός, δυο αμυντικά χαφ. Ο Ουσμάν Μπάρι ελεύθερος στον κάθετο
άξονα. Πλάγιοι στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Ντόσης. Στην επίθεση, στη θέση του φορ, ο Θεοδωρίδης.
Ελάχιστοι φίλαθλοι όπως αναμενόταν στο «Ανθή Καραγιάννη», από τη στιγμή που δεν υπήρχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν φτωχό. Ματς για ύπνο. Τίποτα το ιδιαίτερο και από τις δυο ομάδες. Δε χάθηκε ούτε μια κλασσική ευκαιρία και για τις δυο ομάδες. Κουραστική κατάσταση. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ είχε περισσότερη διάθεση κυρίως χάρη στον Ουσμάν Μπάρι που μάλιστα στο 53`άνοιξε το σκορ και το έκλεισε στο 83`. Είχε την υπεροχή και έχασε ευκαιρίες. Κυρίως από τον Ουσμάν. Είδαμε ακόμη τον Χλωρό στόπερ και τον Τριποτσέρη αμυντικό χαφ. Σε γενικές γραμμές κέρδισε δίκαια ο ΑΟΚ. Η Αναγέννηση του Σάββα Κωφίδη απείλησε ελάχιστα την εστία του Τιγγιρίδη. Στο τέλος απλά μείωσε με τον Πέντρο σε 2-1.
Το φιλμ του αγώνα
3` Σέντρα σουτ του Ντόση, η μπάλα λίγο αουτ
13` Σουτ Καπνίδη η μπάλα αουτ
36` Φάουλ του Γκαρακλίδη, κεφαλιά του Πέντρο άουτ
53` Κόρνερ Γρηγόρη Παπαδόπουλου, κεφαλιά Ουσμάν Μπάρι το 1-0
55` Φάουλ Παπαδόπουλου, η μπάλα λίγο άουτ
70` Σουτ Ουσμάν Μπάρι από καλή θέση σώζει ο Ζαχαριάδης
72` Πλασέ του Ουσμάν Μπάρι, σώζει με τα πόδια ο Ζαχαριάδης
83` Ατομική προσπάθεια και πλασέ του Ουσμάν Μπάρι το 2-0
89` Παράλληλη σέντρα του Ουσμάν, ο Παπαδόπουλος αστοχεί από τα 3 μέτρα
90+ Ο Πέντρο με πλασέ μέσα από την περιοχή το 2-1.
Ο Συμεωνίδης από την Πιερία έδειξε κίτρινη κάρτα στο Σαμαρόπουλο.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: 93 Τιγγιρίδης, 19 Ρεβυθόπουλος, 2 Τριποτσέρης, 4 Κάργας, 7 Χλωρός, 99 Ντόσης, 33 Καλαγκάνης, 15 Ντομί, 20 Παπαδόπουλος, 21 Ουσμάν Μπάρι, 26 Θεοδωρίδης.
Αλλαγές
71` Καζαντζίδης στη θέση του Θεοδωρίδη
90`+ Κοτίτσας στη θέση του Χλωρού
90` + Γελαδάρης στη θέση του Παπαδόπουλου
Πάγκος: 30 Σουλογάνης, 25 Κοτίτσας, 6 Γελαδάρης, 1 Αποστολίδης, 24 Καζαντζίδης, 22 Καπνόπουλος.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: 30 Ζαχαριάδης, 20 Γκαρακλίδης, 4 Χατζόγλου, 5 Τσιάμης, 11 Γιογιός, 24 Σκαθαρούδης, 10 Αρτσε Πέντρο, 16 Κυριακίδης, 27 Καπνίδης, 32 Σαμαρόπουλος, 9 Χαρμάνας.
Αλλαγές
46` Σαπανίδης στη θέση του Κυριακίδη
56` Καρλόπουλος στη θέση του Καπνίδη
63` Βλαχόπουλος στη θέση του Γκαρακλίδη
Πάγκος: 15 Λαμπάκης, 31 Καρλόπουλος, 2 Τσίλογλου, 22 Βλαχόπουλος, 14 Αρβανιτόπουλος, 18 Καμπάνης, 33 Σαπανίδης.
Ο Νέστος κέρδισε με 3-1 και παίζει τελικό την Κυριακή με Μ. Α Ιάσμου
Ο Νέστος χθες το απόγευμα πήρε τους 3 βαθμούς μέσα στην έδρα του Ορέστη Ορεστιάδας αλλά παράλληλα κέρδισε ο Μ. Α Ιάσμου μέσα στον Ορφέα Ξάνθης , οπότε οι δυο αυτές ομάδες την Κυριακή στη Χρυσούπολη θα παίξουν τελικό για μια θέση στη νέα Γ` Εθνική. Ο Μ. Α Ιάσμου θα παίξει για δυο αποτελέσματα ενώ ο Νέστος θέλει μόνο νίκη. Η ισοπαλία βολεύει τον Μ. Α Ιάσμου.
Ο Νέστος κέρδισε με 3-1 μέσα στην έδρα του Ορέστη Ορεστιάδας έχοντας στο πλευρό του, πολλούς φιλάθλους που ταξίδεψαν από τη Χρυσούπολη. Ο Σαλαπάτας άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 30`. Πέναλτι που προήλθε από χέρι του Δαρβούδη σε σουτ του Δεσύλλα. Πριν στο 12` ο Σαλαπάτας είχε σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ορέστης ισοφάρισε με τον Θεμελάκη στο 40` με πλασέ μετά από μπέρδεμα στην άμυνα του Νέστου.
Η ομάδα του Θάνου Χατζηαθανασίου ήταν καλύτερη στην επανάληψη και με τον Σαλαπάτα στο 53` με κεφαλιά και τον Καλτσά στο 83` με πλασέ( προηγήθηκε ωραία προσπάθεια του Νάνου) έφτασε στο τελικό 1-3.
Οι παίκτες του Νέστου αποθέωσε στο τέλος τους ποδοσφαιριστές. Η σύνθεση των νικητών: Αϊβαζίδης, Μπουτακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος 89` Γαμβρέλης, Παυλακάκης, Τσάκωνας 51` Εμμανουηλίδης, Σαλαπάτας, Δεσύλλας, Τζοσκούν, Κοντοτόλης 75` Καλτσάς, Νάνος.
Ο Μ. Α Ιάσμου κέρδισε άνετα μέσα στον Ορφέα Ξάνθης με 4-2, και έφτασε στους 11 βαθμούς, ο Νέστος έχει 10 βαθμούς. Ορέστης και Ορφέας Ξάνθης, πλέον δε διεκδικούν το παραμικρό. 
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου