Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΑΟΚ- Λάρισα 1-1: Ύψωσε ανάστημα μετά το 60`

ΑΟΚ- Λάρισα 1-1: Ύψωσε ανάστημα μετά το 60`Ο ΑΟΚ πάτησε γκάζι μετά το 60` και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Χλωρού. Σίγουρα με την εικόνα που έδειξε στην επανάληψη άξιζε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.
Στα πρώτα 45` λεπτά ήταν άτολμος και δε δημιούργησε φάσεις ενώ στην επανάληψη ήταν καλύτερος με τις αλλαγές που έγιναν. Κυρίως με αυτή του Ουσμάν Μπάρι. Ο Αφρικανός ήταν σε σπουδαία μέρα και αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα, με τις ατομικές προσπάθειες του.
Η Λάρισα θετική στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσε η απόδοση της από το 60` και μετά. Οπισθοχώρησε και το πλήρωσε.
Ο Γιώργος Μαραντάς επανέφερε τον Αποστολίδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης, αριστερά ο Καλαγκάνης. Δυο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Κάργας. Αμυντικοί μέσοι ο Κοτίτσας και ο Ντουτσαρίδης. Ο Χλωρός στη θέση του φορ με Πλιάγκα και Παπαδόπουλο πλάγιους στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ντόσης ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στα πρώτα λεπτά ο Μαραντάς
άλλαξε την αρχική διάταξη με τον Παπαδόπουλο να περνάει στον κάθετο άξονα και τον Ντόση να πηγαίνει πλάγια στα αριστερά. Η Λάρισα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και αυτό μεταφράστηκε με γκολ από τον Ζεκίνια στο 33`. Ο Ουσμάν πέρασε στο ματς αφού τραυματίστηκε ο Κοτίτσας.
Λίγα πράγματα ο ΑΟΚ στα πρώτα 45` λεπτά, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Δε δημιούργησε φάσεις. Το ρυθμό του αγώνα ήλεγχαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μαραντάς στο ημίχρονο έκανε και τις δυο άλλες αλλαγές που υπολειπόταν , αλλάζοντας εντελώς το σχήμα. Με Ντόση αριστερό μπακ, Μπρατσιάνι σέντερ φορ, Χλωρό στη μεσαία γραμμή και Μάραγκο στόπερ στη θέση του Κάργα. Η εικόνα του ΑΟΚ βελτιώθηκε στο β` μέρος και ήταν άτυχος στο 75` με τα δυο δοκάρια με Ουσμάν και Παπαδόπουλο. Η Λάρισα πριν είχε απειλήσει πριν με δοκάρι του Ζεκίνια. Ο Ουσμάν με τις ατομικές προσπάθειες προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων.
Ο διαιτητής Κυριαζίδης από τον Έβρο έδειξε κίτρινες κάρτες τους: Γιώτα, Κοτίτσα, Ντουτσαρίδη, Πλιάγκα, Παγώνη( Λάρισας), Τριποτσέρη, Καρακώστα, Ουσμάν Μπάρι. Αποβλήθηκε στο 83` ο Τριποτσέρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης αποβλήθηκε στο 86` ο Παγώνης με δεύτερη κίτρινη.
Το φιλμ του αγώνα
10` Σέντρα Πλιάγκα, γυριστό στου Ντουτσαρίδη από καλή θέση αουτ.
12` Σουτ Τσίγκα στη συμβολή των δοκών, της εστίας του Μάνου Αποστολίδη.
27` Σουτ Καρανίκα, απόκρουση του Αποστολίδη.
33` Πάσα Παγώνη, πλασέ του Ζεκίνια το 0-1.
38` Προβολή Τσίγκα από κοντά αουτ.
44` Φάουλ Νεμπεγλέρα σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
53`Καλό σουτ του Ουσμάν Μπάρι άουτ.
66` Εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Ζεκίνια στο οριζόντιο δοκάρι από σέντρα του Χασομέρη.
74` Σουτ Ζεκίνια μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
75` Ατομική προσπάθεια του Ουσμάν και πλασέ στο δεξί κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια πάσα του Πλιάγκα πλασέ του Παπαδόπουλου πάλι στο δεξί κάθετο δοκάρι.
86 ` Με πέναλτι ο Χλωρός το 1-1. Το κέρδισε ο Ουσμάν από τον Παγώνη.
Οι συνθέσεις.
ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 25 Κοτίτσας, 33 Καλαγκάνης, 28 Ντουτσαρίδης, 3 Παγώνης, 4 Κάργας, 2 Τριποτσέρης, 7 Χλωρός, 20 Παπαδόπουλος, 99 Ντόσης.
Αλλαγές
34` Ουσμάν Μπάρι στη θέση του Κοτίτσα.
46` Μαραγκός στη θέση του Κάργα.
46` Μπρατσιάνι στη θέση του Καλαγκάνη.
Πάγκος: 16 Μαραγκός, 92 Μπρατσιάνι, 19 Ρεβυθόπουλος, 15 Ντομί, 27 Τσομπανόπουλος, 21 Ουσμάν Μπάρι.
Λάρισα: 1 Σέρεμετ, 20 Καρανίκας, 4 Καρακώστας, 27 Γιώτας, 7 Παγώνης, 6 Νεμπεγλέρας, 14 Πότσι, 23 Πόνσε, 11 Τσίγκας, 22 Χασομέρης, 24 Ζεκίνια.
Αλλαγές 63` Σ. Κρητικός στη θέση του Τσίγκα, 69` Αλεξάντροβιτς στη θέση του Χασομέρη, 81` Τσιάρας στη θέση του Πόνσε.
Πάγκος: 94 Μάλτζαρης, 26 Ραπτάκης, 13 Δημόπουλος, 88 Τσιάρας, 8 Αλεξάντροβιτς, 25 Κρητικός Τ, 34 Κρητικός Σ.
 Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου