Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΟΚ- Πανσερραϊκός 0-1: Έλειπαν πολλά στο επιθετικό κομμάτι – Ισόπαλος ο Νέστος

ΑΟΚ- Πανσερραϊκός 0-1: Έλειπαν πολλά στο επιθετικό κομμάτι – Ισόπαλος ο Νέστος
Ο ΑΟΚ ηττήθηκε  το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» από τον Πανσερραϊκό μετά από μέτρια εμφάνιση. Δεν έπεισε με την εμφάνιση του , αφού δεν δημιούργησε προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Γενικά το παιχνίδι δεν παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με πέναλτι και κράτησαν μάλλον εύκολα το 0-1. Αρκετοί παίκτες του ΑΟΚ, δεν είχαν φρεσκάδα. Ο Γιώργος Μαραντάς ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Σουλογάνη. Δεξιά στην άμυνα ο Ρεβυθόπουλος, αριστερά ο Καλαγκάνης. Δύο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Κάργας. Στη μεσαία γραμμή δυο ανασταλτικοί ο Ντουτσαρίδης και ο Ντομί που έκανε ντεμπούτο για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα. Πλάγιοι αριστερά και δεξιά ο Πλιάγκας και ο Ντόσης. Ελεύθερος στον άξονα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και μπροστά στη θέση του φορ ο Χλωρός. Αρκετές αλλαγές σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες. Λίγος
κόσμος στο γήπεδο, όπως άλλωστε αναμενόταν.
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία των Ποντίων.
Στα πρώτα 45` λεπτά εκτός του πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, δεν είχαμε κάποιες άλλες φάσεις. Ο ΑΟΚ δε μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ασύνδετος σε όλες τις γραμμές. Ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο, χωρίς πάντως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.
Στην επανάληψη ο Μαραντάς έβαλε τον Ουσμάν Μπάρι στη θέση του Ντομί για να παίξει περισσότερο επιθετικά. Ο Αφρικανός δεν ήταν αυτός που είχαμε δει στο παιχνίδι με τη Λάρισα.
Στο 40` έγινε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή, με τον Μαραγκό να αντικαθιστά τον Ντουτσαρίδη που τραυματίστηκε. Ο ΑΟΚ στο δημιουργικό κομμάτι και στα δυο ημίχρονα ήταν κάτω του μετρίου. Η πρώτη αξιόλογη φάση για τον ΑΟΚ, έγινε στο 80` και αυτή προήλθε από στημένη φάση.
Το φιλμ του αγώνα
30` Με πέναλτι του Σίμιτς το 0-1. Ο Καλαγκάνης έσπρωξε τον Μπονέρη, κοντά στη μικρή περιοχή.
62` Σουτ του Κόντου, σε κόρνερ ο Σουλογάνης.
80` Πάσα φάουλ του Χλωρού, σουτ του Ουσμάν Μπάρι η μπάλα λίγο άουτ.
84` Ακυρώθηκε γκολ του Μπρατσιάνι, ως επιθετικό φάουλ.
Ο διαιτητής Κατσικογιάννης από την Ήπειρο έδειξε κίτρινες κάρτες τους: Ντουτσαρίδη, Καλαγκάνη, Πλιάγκα, Μαραγκό, Τσιαούση, Ράνιτς, Μπρατσιάνι, Τριποτσέρη. Ο Κατσικογιάννης ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι που έδωσε κατά του ΑΟΚ.
Οι συνθέσεις των ομάδων.
ΑΟΚ: 30 Σουλογάνης, 33 Καλαγκάνης, 28 Ντουτσαρίδης, 19 Ρεβυθόπουλος, 11 Πλιάγκας, 4 Κάργας, 7 Χλωρός, 15 Ντομί, 20 Παπαδόπουλος, 99 Ντόσης, 2 Τριποτσέρης.
Πάγκος
40` Μαραγκός στη θέση του Ντουτσαρίδη
55` Ουσμάν Μπάρι στη θέση του Ντομί
75` Μπρατσιάνι στη θέση του Παπαδόπουλου
25 Κοτίτσας, 16 Μαραγκός, 92 Μπρατσιάνι, 3 Παγώνης, 26 Θεοδωρίδης, 93 Τιγγιρίδης, 21 Ουσμάν Μπάρι.
Πανσερραϊκός: 13 Κουτζαβασίλης, 27 Ράνιτς, 37 Σίμιτς, 23 Τοντόροβ, 19 Κόντος, 26 Μπονέρης, 4 Μπριλάκης, 16 Παρασκευαϊδης, 6 Τριανταφύλλου, 3 Τσιαούσης , 18 Τσιμίγκας.
Αλλαγές
73` Γιαννόπουλος στη θέση του Μπονέρη
89` Κασέρρης στη θέση του Ράνιτς
90+ Καρασαλίδης στη θέση του Σίμιτς
Πάγκος: 1 Λουσίνι, 17 Γιαννόπουλος, 14 Καρασαλίδης, 29 Κασέρρης, 29 Καψάλης, 32 Ορφανός, 33 Στεφανίδης.
*Δηλώσεις μετά το παιχνίδι
*Γιώργος Μαραντάς: « Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια».
Οι παίκτες μας προέρχονται από ένα μεγάλο ταξίδι και φανήκαν ταλαιπωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο, ανήκει ολοκληρωτικά στο Πανσερραϊκό. Στο β` μέρος οι αλλαγές μας βοήθησαν αρκετά και οι παίκτες μας μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις , δυστυχώς δεν έγινε αυτό. Τελικά νομίζω ότι το ρόστερ μας είναι μικρό και οι νέοι μας ποδοσφαιριστές δεν αντέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, από Τετάρτη σε Κυριακή. Αυτό φάνηκε σήμερα. Δεν είναι καλό για μας, το αποτέλεσμα. Θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς για να τελειώνουμε τη χρονιά, πιο ευχάριστα. Ζούμε μέσα σε πολλά προβλήματα και μας βοηθάνε μόνο τα καλά αποτελέσματα. Θα κοιτάξουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
*Μιχάλης Γρηγορίου: « Δίκαιη η νίκη μας»
Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θέλαμε τη νίκη για να εξαντλήσουμε όλες τις μαθηματικές πιθανότητες που έχουμε για την είσοδο μας στα πλέι οφ. Ηταν μια δίκαιη νίκη. Κυκλοφορήσαμε αρκετά καλά τη μπάλα, δεν είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι η Καβάλα δεν είχε καμία. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Το ζητούμενο ήταν οι 3 βαθμοί στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα, με τέτοιες θερμοκρασίες.
0-0 ο Νέστος μέσα στην έδρα του Μ. Α Ιάσμου
Ο Νέστος το απόγευμα έφερε 0-0 μέσα στην έδρα του Μ. Α Ιάσμου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Χρυσούπολης χάθηκε στο 80` όταν ο Κοντοτόλης πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έχασε το κοντρόλ.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Νέστος: Αϊβαζίδης, Μπουτακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος, Παυλακάκης, Εμμανουηλίδης, Δεσύλλας, Νάνος 69` Κοντοτόλης, Ντενίζ, Σαλαπάτας, Τζοσκούν.
Μ. Α Ιάσμου: Μπαϊράμ, Χασιώτης, Γιαπρακτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Κιουτσούκ Μεμέτ 55` Κουτρουλός, Χατζητολούζης 85` Μεχμέτ Αλή, Παγωνίδης, Τσέκος, Κακουλίδης.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Ορέστης Ορεστιάδας κέρδισε με 3-1 μέσα στην έδρα του Ορφέα Ξάνθης. Η βαθμολογία: Μ. Α Ιάσμου 7, Νέστος 4, Ορέστης Ορεστιάδας 3, Ορφέας Ξάνθης 3.
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου