Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Επανομή- ΑΟΚ 0-1: Με Ουσμάν Μπάρι πήρε στο τέλος τους 3 βαθμούς – Ο Ακροπόταμος στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας: 7-1 ισοπέδωσε την Ανατολή – Κέρδισε με 2-1 ο Νέστος και πλησίασε στην κορυφή

Επανομή- ΑΟΚ 0-1: Με Ουσμάν Μπάρι πήρε στο τέλος τους 3 βαθμούς – Ο Ακροπόταμος στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας: 7-1 ισοπέδωσε την Ανατολή – Κέρδισε με 2-1 ο Νέστος και πλησίασε στην κορυφήΟ Ουσμάν Μπάρι πέτυχε γκολ με κεφαλιά και ο ΑΟΚ δίκαια έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης στην έδρα της Επανομή, σ` ένα παιχνίδι που δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και το παρακολούθησαν 100 φίλαθλοι.
Ο Γιώργος Μαραντάς παρέταξε τον ΑΟΚ με τερματοφύλακα τον Σουλογάνη. Στην άμυνα δεξιά ο Ρεβυθόπουλος, αριστερά ο Καλαγκάνης και δύο στόπερ ο Τριποτσέρης με τον Κάργα. Στη μεσαία γραμμή δυο αμυντικοί μέσοι ο Τσομπανόπουλος και Μπρατσιάνι. Ο Ουσμάν Μπάρι ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Ο Θεοδωρίδης στην επίθεση και πλάγιοι στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Χλωρός και ο Ντόσης.
Το παιχνίδι όπως αναμενόταν ήταν ανοιχτό και από τις δυο πλευρές. Στα πρώτα 45` λεπτά η κυριότερη ευκαιρία χάθηκε από τους γηπεδούχους με το δοκάρι του Τοπούζη. Ο ΑΟΚ δεν έχασε την κλασσική ευκαιρία. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες και ο ΑΟΚ απείλησε από τα κόρνερ
του Ντόση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Στο 88` πάλι από στημένη φάση ήρθε το γκολ του ΑΟΚ με τον Ουσμάν Μπάρι. Αυτή τη φορά με φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος.
Το φιλμ του αγώνα
2` Φάουλ Ντόση απομακρύνει με κεφαλιά σε κόρνερ ο Παπατζίκος.
4` Σέντρα Κουλίδη , κεφαλιά Τοπούζη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σουλογάνη
13` Σέντρα του Ντόση, δε μπορεί να πιάσει κεφαλιά ο Ουσμάν Μπάρι και απομακρύνει ο Παπατζίκος.
14` Κόρνερ Ντόση, ο Κάργας με τακουνάκι προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μαλαμής.
30` Σουτ του Μπρατσιάνι η μπάλα άουτ.
34` Σουτ Μωυσίδη, περνάει άουτ.
39` Σουτ Τζανδάρη η μπάλα στην αγκαλιά του Σουλογάνη.
55` Σουτ Μπρατσιάνι μέσα από την περιοχή απόκρουση Μαλαμή, νέο σουτ του Ουσμάν Μπάρι απομακρύνει ο Καρτάλ.
60` Κόρνερ Ντόση κεφαλιά Θεοδωρίδη, μπλοκάρει στην αριστερή γωνία ο Μαλαμής.
77` Κόρνερ του Ντόση απόκρουση Μαλαμή, σουτ Τριποτσέρη πάνω από τη γραμμή απομακρύνει ο Τοπούζης και νέο σουτ Μπρατσιάνι κόντραρε σε αμυντικούς.
88` Φάουλ Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Ουσμάν Μπάρι το 0-1.
Κίτρινες- Κόκκινες κάρτες: Τσομπανόπουλος που στο 52` δέχτηκε αποβλήθηκε με 2η και έμεινε ο ΑΟΚ με 10 παίκτες. Στο 70` αποβλήθηκε ο Αναστασίου της Επανομής για επικίνδυνο μαρκάρισμα στο Ρεβυθόπουλο. Στο 86` κίτρινη κάρτα στον Μπρατσιάνι ενώ ο ίδιος αποβλήθηκε όταν βγήκε από το παιχνίδι ως αλλαγή, γιατί πετούσε μπάλες στο γήπεδο.
Οι συνθέσεις.
Επανομή: Μαλαμής, Παπατζίκος, Κουλίδης, Καρτάλ, Τοπούζης, Μπαλάσας, Κεφαλάς, Τζόσουα Σίλβα, Λαμπερνάκης, Μωυσίδης, Τζανδάρης.
Αλλαγές
46` Παπαστεργίου στη θέση του Τζόσουα Σίλβα
61` Αναστασίου στη θέση του Κεφαλά
75` Κουκουλέκης στη θέση του Μπαλασά
Πάγκος: Καραβελίδης, Παπαστεργίου, Σαλούκας, Δραγανίδης, Αναστασίου, Κυριακάκης, Κουκουλέκης.
ΑΟΚ: Σουλογάνης, Τριποτσέρης, Κάργας, Ρεβυθόπουλος, Χλωρός, Ντόσης, Καλαγκάνης, Μπρατσιάνι, Ουσμάν Μπάρι, Θεοδωρίδης, Τσομπανόπουλος.
Αλλαγές
73` Παπαδόπουλος στη θέση του Θεοδωρίδη
90` Ντομί στη θέση του Μπρατσιάνι
Πάγκος: Τιγγιρίδης, Κοτίτσας, Ντομί, Παπαδόπουλος, Καπνόπουλος, Καζαντζίδης, Γελαδάρης.

*Ο Ακροπόταμος στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας: 7-1 ισοπέδωσε την Ανατολή.
Οι Κυπελλούχοι Καβάλας δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στην ομάδα της Ηπείρου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο προηγούταν με 5-0. Συγκεκριμένα, στο 11’ ο Αποστολίδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 13’ ο Καραγιαννίδης έγραψε το 2-0. Στο 33’ ο Τσορμπατζής με κεφαλιά έκανε το 3-0 και ο Καραγιαννίδης στο 39’ ο Καραγιαννίδης με κεφαλιά πέτυχε το 4-0. Το επιθετικό κρεσέντο στο πρώτο μέρος έκλεισε ο Κάπατζης με σουτ έξω από την περιοχή για το 5-0.
Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69’ η Ανατολή κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ, με τον Θανάση για το 5-1. Όμως ο Άρης στο 72’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Και στο 88’ ο Κοσμάς ολοκλήρωσε τον μοναδικό θρίαμβο του Άρη Ακροποτάμου, καθώς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας της Καβάλας στα ημιτελικά του θεσμού θα είναι η Λαμία.
Ανατολή (Γιάννης Πάνου): Γιαννούσης, Αλεξίου (53’ Λώλος), Γκαρτζονίκας, Γουβαίλης (22’ Τσιόστας), Συμεωνίδης, Ρομποτής, Τότσικας, Τσιούρης, Θανάσης, Μπούρμπος (67’ Χριστοφορίδης), Μώκος
Άρης Ακροποτάμου (Νίκος Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Κάπατζης, Καμπερίδης, Σολακίδης, Τσέπα, Τσορμπαντζής, Μεμούρης (16’ Σάσσος), Καραγιαννίδης (56’ Κοσμάς), Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (65’ Γούναρης)
Κέρδισε με 2-1 ο Νέστος και πλησίασε στην κορυφή
Ανταπόκριση: Κυριάκος Καγιάς
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Νέστος με 2-1 επί του Ορφέα Ξάνθης και σε συνδυασμό με το 1-1 στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μ. Α Ιάσμου και Ορέστη Ορεστιάδας, πλησίασε στην πρώτη θέση, έχοντας απόσταση μόνο ένα βαθμό. Η ομάδα της Χρυσούπολης προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν στο 14` με σουτ μέσα από την περιοχή ο Σαλαπάτας και ο Δεσύλλας με πέναλτι στο 45`. Ανατροπή Νάνου από Πεχλιβάνη. Ο Ορφέας Ξάνθης μείωσε στο 69` με τον Καραγκιόζη Γ που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παυλακάκη. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, ο Νέστος με τον Σαλαπάτα στο 3` και οι φιλοξενούμενοι με τον Χουσεϊνογλου στο 37. Η ομάδα της Χρυσούπολης έχασε πολλές ευκαιρίες για μια άνετη επικράτηση. Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Νέστος: Αϊβαζίδης, Μπουτακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος, Παυλακάκης, Τσάκωνας 75` Εμμανουηλίδης, Δεσύλλας, Σαλαπάτας, Τζοσκούν, Ντενίζ 62` Κοντοτόλης, Νάνος 88` Γαμβρέλης.
Ορφέας Ξάνθης: Δημητρίου, Σουκρίογλου, Μαυρόπουλος, Μουμίν 10` Πεχλιβάνης, Μαλαδένης, Κετσκεμενίδης, Καραγκιόζης Β, Καραγκιόζης Γ, Χουσεϊνογλου 65` Μπαμπαϊτης, Ξανθόπουλος, Τουγιάλ.
Η βαθμολογία
Μ. Α Ιάσμου 8 7-1
Νέστος Χρυσούπολης 7 5-4
Ορέστης Ορεστιάδας 4 5-7
Ορφέας Ξάνθης 3 4-9.
 Eπιμέλεια: Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου