Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

O ΣΥΡΙΖΑ «κλέβει» τον… ΓΑΠ!


Politicius_12_4
Ε, κάτι παρόμοιο σκαρφίστηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στην εισήγησή του για την Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο επισημαίνει ότι “η κυβέρνηση της Αριστεράς θα κυβερνά, αλλά θα είναι συγχρόνως και αντιπολίτευση”.
Στην σχετική εισήγηση γίνεται γνωστό ότι το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί τελικώς στα μέσα Ιουλίου (10-14 Ιουλίου). Η είδηση όμως βρίσκεται αλλού. Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προϊδεάζει για
το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ όταν και εάν φυσικά κληθεί να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
“Ενδέχεται να διατυπωθούν κατά την διαπραγμάτευση απειλές, ίσως και εκβιασμοί περί διακοπής χρηματοδότησης, περί εξόδου από το ευρώ ίσως και άλλα” αναφέρει σχετικά και συνεχίζει: “Δεσμευόμαστε ότι θα αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο τέτοιων απειλών ή εκβιασμών με όλα ανεξαιρέτως τα όπλα που μπορούμε να επιστρατεύσουμε, ενώ είμαστε ήδη έτοιμοι να αναμετρηθούμε ακόμη και με την χειρότερη έκβαση”!!!
Το πιο τραγικό όλων είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει την πεποίθησή του πως σε περίπτωση που μάς εκδιώξουν από την ευρωζώνη, θα έχει την στήριξη του λαού. “Είμαστε βέβαιοι ότι σε μία τέτοια απευκταία περίπτωση ο ελληνικός λαός θα μάς στηρίξει ανεπιφύλακτα”….

 http://rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου