Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Προανακριτική

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το “πολλαπλό αδιέξοδο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ” θεωρούν στο ΠΑΣΟΚ την τελευταία συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Στην Ιπποκράτους εκτιμούν ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει μεγάλη νευρικότητα λόγω της επιλογής της να “οργανώσει μια σκευωρία κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ βασισμένη στα αποδεδειγμένα πλέον ψεύδη του κ. Διώτη και τις «πρακτορολογίες» του κ. Βαξεβάνη”.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουν, υποδύεται πως δεν καταλαβαίνει ότι το ζήτημα αυτό κρίθηκε στις 17 Ιανουαρίου στην Ολομέλεια της Βουλής, σε μια συνεδρίαση που, όπως υπογραμμίζουν,
υπήρξε παταγώδης αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ.
“Το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση αυτή σε συνδυασμό με τη κρίση της βασικής στρατηγικής της που ανέδειξε η κυπριακή εμπειρία, την οδηγούν σε πολιτικά τυφλές και επικίνδυνες επιλογές, όπως η προφανής συμπόρευση με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην κλιμάκωση της έντασης στην πρωινή συνεδρίαση της επιτροπής”, αναφέρουν κύκλοι της Ιπποκράτους και προσθέτουν:
“Η ανάγνωση των πρακτικών δείχνει την συμπόρευση τόσο επί της ουσίας (με αφορμή το σενάριο Βαξεβάνη που μεταφέρει στους Γάλλους την ευθύνη της αλλοίωσης της λίστας!), όσο και στην προώθηση του αφελούς στόχου να  επιδειχθεί προσβλητική συμπεριφορά έναντι του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου