Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οδηγείται το ΠΑΣΟΚ

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οδηγείται το ΠΑΣΟΚ το οποίο αν και δεν συγκεντρώνει ούτε το 6% του ελληνικού λαού, συμπεριφέρεται ακόμη σα μεγάλο κόμμα. Με αντιπάλους, ίντριγκες, μέτωπα και παρατάξεις εντός της παράταξης. Πλέον είναι γεγονός ότι ο Βενιζέλος πάει σε ανοικτή σύγκρουση με τους Παπανδρεϊκούς και δεν είναι καθόλου τυχαία η διαρροή της έκθεσης για τη «μαύρη τρύπα» 110 εκατ. ευρώ στο κόμμα. Είναι προφανώς ότι χρεώνεται η προηγούμενη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το οικονομικό χάος στα ταμεία του κόμματος. Ο δε Παπανδρέου μπαίνει ο ίδιος στο στόχαστρο, εξ’ ου
και η διαρροή για το ταξίδι του στο εξωτερικό που κόστισε 200.000 ευρώ.
Τη Μεγάλη Τρίτη οι Βενιζέλος και Παπανδρέου θα συναντηθούν για να λύσουν το πρόβλημα με τη διαχείριση στα οικονομικά του κόμματος, αλλά είναι σίγουρο ότι οι διαφορές είναι χαώδεις. Αν και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τους τόνους με ενδιαφέρον περιμένουμε τις διαρροές των κύκλων για το που πήγαν τα εκατομμύρια και τι θα γίνει από εφδώ και στο εξής.
Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ για ακόμη μια φορά θα βγει τραυματισμένο από αυτή την περιπέτεια, διότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε τόσα χρόνια και αποδοκιμάζει τις πρακτικές αυτές.
 antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου