Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στο Ισραήλ δύο Κύπριοι υπουργοί για το φυσικό αέριο

EA7F9440C29FF1FF42F26F12579D8B84Το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Λευκωσίας - Τελ Αβίβ, η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας, του εμπορίου και του τουρισμού, καθώς και οι εξελίξεις στη Νότια Γειτονία θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια των επαφών που θα πραγματοποιήσουν οι Κύπριοι υπουργοί Εξωτερικών και Εμπορίου στο Ισραήλ.
Ο Ιωάννης Κασουλίδης και Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρούν σήμερα για το Ισραήλ, όπου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη εργασίας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ανάμεσα σε άλλα, οι δύο υπουργοί θα πραγματοποιήσουν
συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες , τον Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον υπουργό Ενέργειας Σιλβαν Σαλομ, τον υπουργό Τουρισμού Ούζι Λανταου, και τον υφυπουργό Εξωτερικών Ζέεβ Ελκιν.
Ακολούθως, o κ. Λακκοτρύπης θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συνάντηση με τον υπουργό Βιομηχανίας, Εμπορίου και Εργασίας του Ισραήλ Ναφτάλι Μπενετ.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, οι κ. Κασουλίδης και Λακκοτρύπης θα συμμετάσχουν σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το Ινστιτούτο “Van Leer”, ενώ θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις σε εκπροσώπους τοπικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης. (protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου