Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Κεγκέρογλου: «Ζούμε το πρωτοφανές! Να ξεκινά η διαπλοκή από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Το θέμα της Deutche Aeolia επανέφερε στη Βουλή ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου προκειμένου να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για «παιχνίδια διαπλοκής».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας, σε ομιλία του στην Βουλή πριν από μερικές εβδομάδες είχε αναφερθεί στην επένδυση της συγκεκριμένης εταιρίας με τρόπο που πολλοί να εξάγουν το συμπέρασμα ότι την «προμοτάρει».
Αυτή τη φορά ο κ.  Κεγκέρογλου προχώρησε ακόμα ένα βήμα λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας προωθεί τα
συμφέροντα γνωστού έλληνα επιχειρηματία ο οποίος βρίσκεται πίσω από την Deutche Aeolia.
Πρόσθεσε δε ότι «Στην Ελλάδα ζούμε το πρωτοφανές: Η διαπλοκή να ξεκινά όχι από την κυβέρνηση αλλά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Συνολικά, εκατό επιχειρηματίες είχαν κάνει προσφορά για το έργο στην Πελοπόννησο και ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στη Βουλή για να υπερασπιστεί μία και μόνο προσφορά, η οποία δεν είχε κανέναν περιβαλλοντικό όρο ενώ είχε καταψηφιστεί από τους ίδιους τους περιφερειακούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο. Γιατί δεν μας λέει ο κ. Τσίπρας ποιος Έλληνας επιχειρηματίας συμμετέχει με ποσοστό 20% στην εταιρεία;».
Πάντως, ο κ. Κεγκέρογλου δεν αποκάλυψε το όνομα του επιχειρηματία, από το ΠΑΣΟΚ όμως σημειώνουν ότι τα στοιχεία υπάρχουν «και αν προκληθούμε θα τα δώσουμε στην δημοσιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου