Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Διαψεύδει την σύλληψη υπόπτου η αστυνομία της Βοστόνης Η ταυτοποίηση προήλθε από την ανάλυση του βίντεο από ένα πολυκατάστημα κοντά στο σημείο της δεύτερης έκρηξης

Διαψεύδει την σύλληψη υπόπτου η αστυνομία της ΒοστόνηςΣε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση σύλληψης ενός υπόπτου για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο. 
Με ανακοίνωση της, η αστυνομία της Βοστόνης διαψεύδει κατηγορηματικά τα ρεπορτάζ του CNN και άλλων διεθνών πρακτορείων, σύμφωνα με τα οποία  οι αμερικανικές αρχές είχαν στα χέρια τους έναν ύποπυο δράστη.
“Παρά τις αναφορές για το αντίθετο, δεν υπήρξε σύλληψη '' αναφέρει σε μήνυμα της στο twitter, η αστυνομία της πόλης, το οποίο επιβεβαιώνει η εισαγγελία της
Βοστόνης και το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Παράλληλα, εκκενώνονται το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βοστώνης και το νοσοκομείο Μπρίγκχαμ, σύμφωνα με έκτακτα ρεπορτάζ των διεθνών μέσων ενημέρωσης, εξαιτίας πληροφοριών για ύπαρξη βόμβας.
Σύμφωνα με αρχικά ρεπορταζ του  CNN και της Boston Globe,  η ταυτοποίηση του υπόπτου προήλθε από την ανάλυση του βίντεο από ένα πολυκατάστημα κοντά στο σημείο της δεύτερης έκρηξης, στο οποίο εμφανίζεται ένας άνδρας να αφήνει μία τσάντα στο δρόμο όπου σημειώθηκε μία εκ των εκρήξεων και στη συνέχεια να απομακρύνεται.
Παράλληλα, βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Βοστόνης βοήθησαν πολύ στην εξέλιξη αυτή, την οποία αξιωματούχος αποκάλεσε “σημαντική”. Oι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του υπόπτου.
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου