Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Συνεχίζετε το δράμα στην Πέραμο: Στην εντατική από ανακοπή και ο πατέρας της 34χρονης δολοφονημένης!

Συνεχίζετε το δράμα στην Πέραμο: Στην εντατική από ανακοπή και ο πατέρας της 34χρονης δολοφονημένης!Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο Καβάλας όταν 43χρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι των γονιών της συζήγου του όπου είχε καταλύσει μετά απο καυγά, και την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στυα 2 παιδιά του και τους γονείς της 33χρονης. Έπειτα έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έγκλημα ερωτικού πάθους.
Πιο συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός κοριτσιού 15 ετών και ενός αγοριού 13 όρμησε στο σπίτι των γονιών της άτυχης 33χρονης μητέρας των παιδιών για να την βρει. Ο 40χρονος ρώτησε την μητέρα του θύματος που βρίσκεται η γυναίκα του και μόλις αυτή εμφανίστηκε πυροβόλησε στο ταβάνι με κυνηγετική
καραμπίνα που είχε στην κατοχή του. Εν συνεχεία έστρεψε το όπλο προς την άτυχη 33χρονη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών της και των γονέων της και την σκότωσε με μία σφαίρα. Η τραγωδία που έζησε η οικογένεια ολοκληρώθηκε με τον 43χρονο να στρέφει την καραμπίνα στον εαυτό του και να αυτοπυροβολείται πέφτοντας νεκρός δίπλα στην σύζυγο του.
Η κοινωνία της Νέας Περάμου είναι συγκλονισμένη από το άγριο φονικό καθώς η οικογένεια ήταν γνωστή στην περιοχή και παρότι πολλοί ομολογούν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στην σχέση τους δεν περίμενε κανείς να συμβεί κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μπροστά σε όλη την οικογένεια της 33χρονης.
Το άγριο φονικό έχει προκαλέσει τον θρήνο στην μικρή κοινωνία της Νέας Περάμου ενώ η αστυνομία βρισκόταν το πρωί στον τόπο του εγκλήματος με τον αστυνομικό διευθυντή Μάκη Κοσκερίδη αλλά και τον αναπληρωτή διευθυντή Γιώργο Γκράνα.
Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν την συζυγική ζήλια ως το κίνητρο του εγκλήματος αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς ο 43χρονος ζήλευε αρκετά την άτυχη 34χρονη, η οποία μετά από καυγά έμενε για 2 ημέρες στο σπίτι των γονιών της όπου και εκτυλίχθηκε το άγριο φονικό
Συνεχίζεται το δράμα της Περάμου
Λίγο μετά τις 2 φήμες στην Ν. Πέραμο ανέφεραν ότι κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα απο ανακοπή καρδιάς ο τραγικός πατέρας της άτυχης 33χρονης που δεν άντεξε στην είδηση του διπλού φονικού. Η αλήθεια είναι μετά απο ρεπορτάζ της videotex.gr, ότι μέχρι και αυτή την στιγμή – Σάββατο βράδυ – βρίσκετε στην εντατική του Νοσοκομείου Καβάλας σε σταθερή κατάσταση, χωρίς όμως να έχει ξεφύγει εντελώς τον κίνδυνο για την ζωή του.

videotex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου