Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΕΛΤΑ: Εκπτώσεις 30% για τους φοιτητές

Έκπτωση 30% προσφέρουν τα ΕΛΤΑ στις τιμές των δεμάτων εσωτερικού για τα δέματα που στέλνονται από ή προς φοιτητές.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με 30% έκπτωση, η τιμή για όλη την Ελλάδα, είναι 2,87 ευρώ για δέμα 2 κιλών, 4,27 ευρώ για δέμα 5 κιλών και 6,51 ευρώ για δέμα 10 κιλών, με την έκπτωση (30 %) να ισχύει και για αποστολές δεμάτων οποιουδήποτε βάρους.

Προϋπόθεση είναι η επίδειξη του φοιτητικού πάσου ή η κοινοποίηση του αριθμού του φοιτητικού
πάσου για την αποστολή δέματος σε φοιτητή ή φοιτήτρια.

Ξενάγηση στο Φιλοτελικό Μουσείο

Αύριο Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013 στις 12:30 ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Κωστής Μελαχροινός και το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ, θα ξεναγήσουν στους χώρους του Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου (πλατεία Παναθηναϊκού Σταδίου 5 και Φωκιανού 2) με το Ιστορικό Αρχείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας των ΕΛΤΑ με τις Πρυτανικές Αρχές, καρπός της οποίας είναι η σύσταση Επιστημονικού Συμβουλίου για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Ελληνικών Ταχυδρομείων προκειμένου να ανταποκριθούν επιτυχώς στις προκλήσεις της νέας εποχής.

Η εμβάθυνση των δεσμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, συμπίπτει χρονικά με την πρωτοβουλία για το «Φοιτητικό δέμα», μια νέα υπηρεσία που υλοποιούν τα ΕΛΤΑ ανταποκρινόμενα στον κοινωνικό τους ρόλο.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου