Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι: ‘’Χάσαμε το διαμάντι μας’’ – Στις 17:00 η κηδεία της άτυχης τροχονόμου!

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι: ‘’Χάσαμε το διαμάντι μας’’ – Στις 17:00 η κηδεία της άτυχης τροχονόμου! Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της 41χρονης τροχονόμου
Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως το «διαμάντι» της Τροχαίας Κηφισιάς δεν βρίσκεται πλέον δίπλα τους στο γραφείο. Ο λόγος για τους συναδέλφους της αδικοχαμένης Αδαμαντίας Σιάφλα, που την Τρίτη το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο χτυπημένη από το αυτοκίνητο μιας 34χρονης και ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία στη διασταύρωση Κηφισίας και Αγίου Δημητρίου.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της 41χρονης τροχονόμου, που υπηρετούσε στο τμήμα της Τροχαίας Κηφισιάς για παραπάνω από 20 χρόνια, από το Νοέμβριο του ’92. Οι συνάδελφοί της τονίζουν ότι «η Διαμαντούλα, ήταν το διαμάντι μας. Ηταν πολύ καλό παιδί. Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν είναι πια ανάμεσά μας…».

Μάλιστα, την χαρακτηρίζουν ως μία έμπειρη συνάδελφο η οποία γνώριζε όλες τις διασταυρώσεις και τους δρόμους στον τομέα ευθύνης της Τροχαίας. «Ηταν αρκετά έμπειρη και γνώστρια κάθε δρόμου, ενώ γνώριζε πώς να προφυλαχθεί», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η άτυχη αρχιφύλακας, γεννημένη το 1972 και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, μπήκε το 1991 στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως μετά την αποφοίτησή της έγινε τροχονόμος. Στην Τροχαία Κηφισιάς η τροχονόμος υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια και ήταν γνωστή σε όλους ως η «γελαστούλα», μιας και πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη.

Πρώτος για τον τραγικό χαμό της ενημερώθηκε ο σύζυγός της, επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. Εκείνος ανέλαβε το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 9 και 16 ετών, αλλά και τους συγγενείς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι το ένα της παιδί βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο του και ο πατέρας χρειάστηκε να περιμένει να επιστρέψει για να του πει την τραγική είδηση.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και συνάδελφοι θα πουν το τελευταιο «αντίο» στην Αδαμαντία στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στον ιερό ναός Μεταμόρφωσης Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.
Πηγή : typoskifisias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου