Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αύριο η επέμβαση του 15χρονου μαθητή


Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε ο πατέρας του Αύριο Δευτέρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα υποβληθεί στην λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ο 15χρονος Μ. μαθητής του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας που από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο του Αννόβερου της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε ήδη ο κύκλος των αναγκαίων εξετάσεων και αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό των γιατρών αύριο θα γίνει η επέμβαση.

Στο μεταξύ, ο 15χρονος είναι σε καλή διάθεση, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένεια του αλλά και τον νευροχειρουργό Βασίλη Παναγιωτόπουλο ο οποίος τον συνοδεύει στην Γερμανία και θα
είναι παρών και στην χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια του 15χρονου ευχαρίστησε το πλήρωμα του αεροσκάφους που ανέλαβε την μεταφορά στη Γερμανία (το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αννόβερου στις 10.40 τοπική ώρα) καθώς και το ΕΚΑΒ που, επίσης, στάθηκε στο πλευρό του μαθητή.

Μέλος της οικογένειας του 15χρονου, ανέφερε ότι η οικογένεια, εκτός από το πλήρωμα του αεροσκάφους και το ΕΚΑΒ, εκφράζει τις ευχαριστίες του και στον γιατρό κ. Παναγιωτόπουλο για την πολύτιμη συνδρομή του.

Στο μεταξύ, συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πατέρας του 15χρονου μαθητή αφιέρωσε στον γιό του το τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη «Η ουρά του αλόγου».

Ευχή όλων είναι η επέμβαση να στεφθεί με επιτυχία και ο 15χρονος να επιστρέψει γρήγορα στην Ελλάδα, στους φίλους και στο σχολείο του.

thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου