Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΑΟΚ- Ηρακλής 0-0: Πάλεψε αλλά μέχρι εκεί…

ΑΟΚ- Ηρακλής 0-0: Πάλεψε αλλά μέχρι εκεί…Με πολλά νέα παιδιά ο ΑΟΚ στη σύνθεση του, κόλλησε στο 0-0 το απόγευμα κόντρα στον Ηρακλή. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα θέλει μεγάλη πίστωση χρόνου. Δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να έχουμε απαιτήσεις. Επιθετικά δεν έδειξε πολλά πράγματα το συγκρότημα του Γιώργου Μαραντά. Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή ειδικά στο β` μέρος αλλά η άμυνα του ΑΟΚ, με κορυφαίο τον Θοδωρή Τριποτσέρη κινδύνεψε μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Γενικά το παιχνίδι ήταν μέτριο. Δεν επιφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι απουσίες φάνηκαν σε μεγάλο βαθμό, στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.
Ο Γιώργος Μαραντάς χρησιμοποίησε και πάλι μια ενδεκάδα με Έλληνες παίκτες.
Ο Αποστολίδης τερματοφύλακας, στα πλάγια της άμυνας δεξιά ο Παγώνης και αριστερά ο
Καλαγκάνης. Δύο στόπερ ο Τριποτσέρης με τον Κάργα. Αμυντικοί μέσοι ο Κοτίτσας με τον Ντουτσαρίδη. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Πλιάγκας και ο Ντόσης. Ελεύθερος στον άξονα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος.
Στην επίθεση στη θέση του φορ ο Θεοδωρίδης.
Οι απουσίες πολλές για τον ΑΟΚ: Ουσμάν, Ντος Σάντος, Τάσιτς, Μαραγκός. Απουσίες σημαντικές για τους γηπεδούχους. Στα πρώτα 45` λεπτά ο ΑΟΚ ψαχνόταν, δε δημιούργησε φάσεις, έχοντας προβλήματα στην ανάπτυξη. Ο Ηρακλής είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η άμυνα του ΑΟΚ είχε καλή οργάνωση. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έλειπε η καλή πάσα και οι ατομικές προσπάθειες. Το θέαμα στο ημίχρονο ήταν κάτω του μετρίου.
Δεν είδαμε ούτε μια κλασσική ευκαιρία. Στο Β` μέρος ο Ντόσης πήγε στα δεξιά με τον Παπαδόπουλο πλάγια στα αριστερά, ο Χλωρός που επανεμφανίστηκε αγωνίστηκε λίγο πιο πίσω από τον Θεοδωρίδη. Ο Ηρακλής είχε και πάλι την κατοχή τα μπάλας ενώ ο ΑΟΚ έψαχνε τη φάση. Δύσκολα πλησίαζε στην περιοχή του Χουάντερσον. Ο Ηρακλής πίεσε αλλά δεν είχε τον παίκτη να κάνει τη διαφορά.
Το φιλμ του αγώνα
25` Κόρνερ Ουκάρ, προβολή Σαββίδη στο κάθετο δοκάρι.
36` Φάουλ Γρηγόρη Παπαδόπουλου, λίγο άουτ.
45` Φάουλ Λόπεθ, κεφαλιά Βαγγελόπουλου άουτ.
73` Παράλληλη σέντρα Θεοδωρίδη, προβολή Χλωρού από κοντά, κόντρα σε αμυντικό.
76` Ο Τριποτσέρης προλαβαίνει τον Γιόβε που ήταν σε θέση βολής.
86` Ο Ισαάκ Γιόβε σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι.
90` + Σουτ Ουκάρ η μπάλα άουτ.
Ο διαιτητής Καραντώνης από την Ημαθία έδειξε κίτρινες κάρτες τους: Παγώνη, Θεοδωρίδη, Ντόση, Χλωρό, Ντουτσαρίδη, Σιατραβάνη.
ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 25 Κοτίτσας, 33 Καλαγκάνης, 28 Ντουτσαρίδης, 3 Παγώνης, 11 Πλιάγκας, 4 Κάργας, 26 Θεοδωρίδης, 2 Τριποτσέρης, 20 Γρηγόρης Παπαδόπουλος, 99 Ντόσης.
Αλλαγές
63` Χλωρός στη θέση του Πλιάγκα
75` Τσομπανόπουλος στη θέση του Παπαδόπουλου
80` Ρεβυθόπουλος στη θέση του Ντόση
Πάγκος: 24 Καζαντζίδης, 19 Ρεβυθόπουλος, 30 Σουλογάνης, 7 Χλωρός, 15 Ντομί, 27 Τσομπανόπουλος, 23 Κούτεφ.
Ηρακλής: 1 Χουάντερσον, 26 Χ. Παληγεώργος, 66 Γ. Παληγεώργος, 47 Βαγγελόπουλος, 4 Σαββίδης, 60 Ουκάρ, 25 Λόπεθ, 20 Φερνάντεζ, 7 Γεωργίου, 90 Κιρόφσκι, 28 Σουλίδης.
Αλλαγές
52` Γιόβε στη θέση του Κιρόφσκι
52` Στεφανίδης στη θέση του Γεωργίου.
71` Σιατραβάνης στη θέση του Γ. Παληγεώργου.
Πάγκος: 33 Βοσνιάδης, 22 Νατσούρας, 70 Τόνι, 14 Ισαάκ Γιόβε, 29 Τσερκέζος, 12 Σιατραβάνης.
*Γιώργος Μαραντάς(προπονητής ΑΟΚ): « Είμαστε μια νεανική ομάδα»
Ο Γιώργος Μαραντάς στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.
Αναλυτικά.
«Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι προερχόμασταν από μια ικανοποιητική εμφάνιση με τον Πιερικό. Ξέραμε με ποιον παίζαμε, είμαστε μια εντελώς νεανική ομάδα και επιλέξαμε να παίξουμε ένα παιχνίδια αντεπιθέσεων. Βγάλαμε 2-3 καλές αντεπιθέσεις και είχαμε ένα καλό φάουλ με τον Παπαδόπουλο. Στο β` μέρος ο αντίπαλος είχε την υπεροχή αλλά άφησε πολλούς ανοιχτούς χώρους που δεν τους εκμεταλλευτήκαμε.
Δεν είχαμε την καλή πάσα που ζήτησα. Κουράστηκε ο Παπαδόπουλος που μπορεί να μας δώσει αυτή την πάσα. Ευτυχώς ανασταλτικά η ομάδα, λειτούργησε πολύ καλά. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει μια σοβαρή ευκαιρία. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στην αποστολή ήταν οι παίκτες που θέλουν να είναι. Ο Ντος Σάντος είναι αδιάφορος. Οι υπόλοιποι ήταν τραυματίες και ο Μαραγκός έβγαλε μια ίωση την τελευταία στιγμή. Ο Ντος Σάντος απλά ήταν αδιάφορος γι` αυτό αποκλείστηκε. Δεν πήραμε τίποτα φέτος από τον Ντος Σάντος».
*Γιάννης Χατζηνικολάου( προπονητής Ηρακλή) : « Δεν το πιστέψαμε»
Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Χατζηνικολάου στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε πίστη στη νίκη. Αναλυτικά.
«Σ` ένα παιχνίδι όσο να έχεις την κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο, εάν σου λείπει το πάθος και η ψυχή, η πίστη στη νίκη, όσες ευκαιρίες και να σου παρουσιαστούν δύσκολα θα κάνεις το γκολ. Σε πολλές στιγμές ειδικά στο β` μέρος δεν είχαμε καθαρό μυαλό ενώ είχαμε την πίεση και την υπεροχή. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Είχαν παραπάνω άγχος οι παίκτες απ` αυτό που έπρεπε να έχουν. Έπαιζαν σε μια έδρα που δεν είχε πολύ κόσμο για να πιεστούν. Επίσης υπήρχε καλός αγωνιστικός και είχαμε την πρωτοβουλία αλλά δε βάλαμε το γκολ».
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου