Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Oι εισακτέοι ανά πεδίο στις Πανελλαδικές

Oι εισακτέοι ανά τμήμα στις Πανελλαδικές

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Μεταξύ 518 τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ έχουν να επιλέξουν φέτος οι υποψήφιοι φοιτητές. Συμπεριλαμβάνονται στο μηχανογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν τον Ιούνιο.
Ολόκληρο το νέο μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο θα κληθούν να συμπληρώσουν οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα το «Εθνος».
Στο σημερινό ένθετο οι υποψήφιοι θα διαβάσουν και για τον αριθμό εισακτέων ανά τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ
που προτείνει το υπουργείο Παιδείας για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.
Ακόμη, υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας που αφορά την ανακατανομή των εκπαιδευτικών στα σχολεία.
Με δεδομένο ότι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα είναι μηδενικές και οι αναπληρωτές ελάχιστοι, το υπουργείο Παιδείας αναζητεί τρόπους ώστε να γίνει μια ορθολογική κατανομή του προσωπικού στα σχολεία.
Γι' αυτόν τον λόγο, οι εκπαιδευτικοί θα έρθουν αντιμέτωποι με μετατάξεις (μπορεί και υποχρεωτικές) και αύξηση των ωρών διδασκαλίας.
Αναφερόμενος στο ερχόμενο σχολικό έτος, ο υφυπουργός Παιδείας δήλωσε στη Βουλή ότι «επειδή η νέα χρονιά θα έχει τις δυσκολίες και της φετινής, θα πρέπει να ξεκινήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο κατανομής του εκπαιδευτικού προσωπικού ανάλογα με τις ανάγκες».


ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

prev
next

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

prev
next

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

prev
next

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου