Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στην Κωνσταντινούπολη o Σαμαράς

BE85045F9C06EAC70B3DBA0EF2123A5DΣτην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.
Ο κ. Σαμαράς θα συνοδεύεται από πολυμελή επιχειρηματική αποστολή, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και το «άνοιγμα» των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
Παρουσία του Πρωθυπουργού και του τούρκου ομολόγου του Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και με τη συμμετοχή ελλήνων και τούρκων επιχειρηματιών θα πραγματοποιηθεί εξάλλου αύριο επιχειρηματικό φόρουμ, με το μήνυμα
«η ανάπτυξη περνάει μέσα από την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια».
«Η Τουρκία είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη χώρα, με 75 εκατομμύρια δυνητικούς καταναλωτές, που διψάει για υποδομές και υπηρεσίες, τομείς στους οποίους οι έλληνες επιχειρηματίες έχουν αναμφισβήτητο προβάδισμα, ανέφερε σε δήλωσή του εν όψει του αυριανού φόρουμ ο επικεφαλής των Διεθνών Δράσεων του ΣΕΒ Θ. Λαβίδας. «Η παρουσία μας στην Τουρκία, όπως και στο Κατάρ πριν από μερικές εβδομάδες, με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, έχει για εμάς ένα μήνυμα: νέα έργα, νέες δουλειές», σημείωσε ο κ. Λαβίδας. (protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου