Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σταματά το Master Chef χωρίς νικητή, χωρίς τελικό;


Master chef-3-NAI
Τι γίνεται με τους παίχτες;
Αναπάντεχο τέλος για το Master Chef. Σύμφωνα με την Real, τα στελέχη του MEGA φέρεται να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα ολοκληρώσουν τη μετάδοση του προγράμματος, χωρίς οι τηλεθεατές να μάθουν τον νικητή, χωρίς να δούμε τελικό!
"Οι μέτοχοι έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν", λένε οι φήμες σχετικά με την παρέμβαση του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκ. ευρώ που εξασφάλισε το Μεγάλο Κανάλι πριν από λίγους μήνες.
Έτσι, άνθρωποι του Mega και του studio ATA αναζητούν τρόπους για να επικοινωνήσουν το... ημιτελές κλείσιμο της εκπομπής, ενώ οι πιο αισιόδοξοι μιλούν για αναβολή και όχι ματαίωση του τελικού. Ίσως η ανάδειξη του νικητή να γίνει το καλοκαίρι.
Κατηγορεί την πρώην του ότι του έκλεψε το… σπέρμα!
Και τώρα πληρώνει και διατροφή του παιδιού…
Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην ερωμένης του και μίας
κλινικής γονιμότητας με την οποία συνεργάζονταν από το 2002, με την κατηγορία ότι χρησιμοποιήθηκε το σπέρμα του, χωρίς την άδειά του, προκειμένου να μείνει έγκυος η πρώην σύζυγός του.
Ο Λέιν Χάρντιν υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη συγκεκριμένη τράπεζα σπέρματος επέτρεπε μόνο στην τότε ερωμένη του, Κάθριν ΛεΜπλανκ, να έχει πρόσβαση στο γενετικό του υλικό.
Όταν χώρισαν με την ΛεΜπλανκ, ο Χάρντιν έκανε σχέση με την Τόμπι Ντιβάλ, με την οποία χώρισε το 2011. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, η Ντιβάλ χρησιμοποίησε το σπέρμα στην κλινική γονιμότητας χωρίς τη συγκατάθεσή του και απέκτησε ένα παιδί.
Το παιδί είναι σήμερα δύο ετών και ο Χάρντιν πληρώνει διατροφή.
Όπως σημειώνει το BBC, δεν είναι η πρώτη παρόμοια υπόθεση. Το 2011 ο Τζόε Πρέσιλ, από το Τέξας των ΗΠΑ, υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου για μία ανάλογη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου