Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Στέλεχος για τη μισθοδοσία και τις προσλήψεις στη Euromedica


 

EUROMEDICA
Στέλεχος για τη μισθοδοσία και τις προσλήψεις
Εναν νέο συνεργάτη ειδικότητας Payroll & Hr Professional θα εντάξει στο δυναμικό της η Euromedica, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής ιδιωτικής υγείας.
Εναν νέο συνεργάτη ειδικότητας Payroll & Hr Professional θα εντάξει στο δυναμικό της η Euromedica, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής ιδιωτικής υγείας.
Ο υποψήφιος θα εργάζεται στα γραφεία διοίκησης του ομίλου στην Αθήνα και θα αναλάβει τη μισθοδοσία των μονάδων και τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων στη Νότια Ελλάδα. Μερικές από τις αρμοδιότητές του θα είναι η υλοποίηση μισθοδοσίας προσωπικού, η επίβλεψη των στοιχείων
μισθοδοσίας, η διαχείριση εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων, η διαχείριση διαδικασιών προσλήψεων προσωπικού, η διαχείριση και ανάρτηση αγγελιών για την κάλυψη θέσεων εργασίας και διαχείριση συνεντεύξεων αδειών προσωπικού.
Απαραίτητα προσόντα
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικής Κατεύθυνσης ή Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, από τρία έως πέντε χρόνια προϋπηρεσία σε έκδοση μισθοδοσίας μεγάλου αριθμού προσωπικού, από ένα έως τρία χρόνια προϋπηρεσία σε αναζήτηση και επιλογή προσωπικού, πολύ καλή γνώση Εργατικού - Ασφαλιστικού Δικαίου και άρθρων μισθοδοσίας, πολύ καλή γνώση προγραμμάτων διαχείρισης προσωπικού - μισθοδοσίας, κατά προτίμηση του Business Μισθοδοσία της Epsilon, άριστη γνώση και χρήση Ms Office (Excel, Word, PowerPoint), PDF, πολύ καλή γνώση και χρήση της αγγλικής γλώσσας, οργανωτικό πνεύμα και συνέπεια, αξιοπιστία και εχεμύθεια και ευχέρεια στην επικοινωνία.
Η εταιρεία θα εκτιμήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο Οικονομικής Κατεύθυνσης ή Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου