Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Την Κυριακή το μεσημέρι η άφιξη του Κυπρίου προέδρου στην Αθήνα Τη Δευτέρα θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Κυριακή το μεσημέρι η άφιξη του Κυπρίου προέδρου στην ΑθήναΤην Κυριακή το μεσημέρι θα υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Ο κύριος Αναστασιάδης αναμένεται να φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 13.45, ενώ εκτός του κυρίου Σαμαρά, παρών θα είναι και ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 12:35, ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχουν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας,
Κάρολο Παπούλια.
Ο Κύπριος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΚΟΕ), αλλά και συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Το απόγευμα θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και τη γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Κατά την επίσκεψή του, τον Κύπριο πρόεδρο θα συνοδεύουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα Ιωσήφ Ιωσήφ και υπηρεσιακοί παράγοντες.
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου