Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τι δουλειά έκανε στη χούντα ο πατέρας σου ρε;


Αυτή είναι η Ελλάδα !

Η χώρα την οποία κατοικούν Έλληνες, ένας λαός που δεν ξέρει τι θα πεί ρατσισμός, που ήταν πάντοτε στο απέναντι στρατόπεδο του φασισμού (μαύρου ή κόκκινου) και χειροκροτά τον "μαύρο" σημαιοφόρο, που κρατά τη σημαία της φιλόξενής μας χώρας. Τιμή μας!

Όσο μεγαλώνει το παιδί των Αφρικανών προφανώς μεταναστών, θα παραξενεύεται, με κάτι περίεργους, που θέλουν ντε και καλά να βρίσκουν "ρατσιστές" σε αυτό το λαό.

Θα καταλάβει, όταν αρχίζει να μαθαίνει, γιατί κάποιοι άνθρωποι, σπεύδουν να
κολλήσουν την ετικέτα του ρατσιστή ή του φασίστα σε άλλους συμπατριώτες τους με τόσο ζήλο, ενώ αυτό βλέπει μόνο αγάπη στα μάτια των γηγενών συμμαθητών του.

Θα μάθει ότι όλοι οι απόγονοι ταγματασφαλιτών, κουκουλοφόρων της Κατοχής, συνεργατών των Γερμανών και χαφιέδων της ΕΑΤ-ΕΣΑ, είναι σήμερα δήθεν "αριστεροί και προοδευτικοί", που ανησυχούν από τα φαινόμενα "ρατσισμού και φασισμού" στην ελληνική κοινωνία.

Η αλήθεια είναι, ότι ανησυχούν μόνο, μήπως μαθευτεί, πώς ακριβώς απέκτησε η οικογένειά τους την (μεγάλη) ακίνητη περιουσία, που έχουν.

Όπου βλέπετε άνθρωπο να σκούζει για "φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές", βάλτε στοίχημα ότι είναι γιός ή εγγονός συνεργάτη των  Γερμανών επί κατοχής και έχει μεγάλη περιουσία, κλεμμένη από πατριώτες !

Ο αληθινός πατριώτης ή προοδευτικός ή δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχει άγχος, να βρεί κάποιον να του κολλήσει το ταμπελάκι του ναζιστή/φασίστα/ρατσιστή. 

Το ζόρι το έχουν μόνο γιοί χαφιέδων !

Άχαστο στάνταρ ! Καρατσεκαρισμένο.

Πάντα να ρωτάτε όποιον κολλάει  ταμπελάκια σε άλλους "τι δουλειά έκανε στη χούντα ο πατέρας σου ρε;"
http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου