Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η Κυπριακή κυβέρνηση θα επαναφέρει για ψήφιση το νομοσχέδιο που έχει καταψηφίσει λίγες μέρες πριν!

Όπως άφησε να εννοηθεί πριν  από λίγα λεπτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Κυβέρνηση της Κύπρου και Τρόικα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία στην βάση του αρχικού σχεδίου, που είχε αποφασίσει το Eurogroup που πριν από λίγες μέρες είχε απορρίψει το Κυπριακό κοινοβούλιο!

«Eμπλοκή» προέκυψε στις προτάσεις της Κύπρου καθώς κατά τη συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη με την τρόικα
απορρίφθηκε το σχέδιο για επενδυτικό ταμείο και όλα δείχνουν ότι το κούρεμα των καταθέσεων αποτελεί μονόδρομο για την Κύπρο.

« Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διαπραγματεύεται σκληρά με την τροίκα για να διασωθεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας. Μεγάλο είναι το πολιτικό βάρος που πήρε στο βάρος ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας. Σε λίγες ώρες θα πρέπει να λάβουμε και πάλι σοβαρές αποφάσεις. Αναμφίβολα θα υπάρχουν οδυνηρές συνέπειες σε όποιες αποφάσεις παρθούν, όμως η χώρα πρέπει να σωθεί. Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν το μέλλον του τόπου» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Χρήστος Στυλιανίδη.
 lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου